Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@KoraY1459

Valla bende iki gün önce düz yolda 91 km bugun de hafi yokus sonra düz 97 gördüm. benimki damperli kamyon zati :D valla dedim kmde mi bozukluk var acaba .hala süphe var içimde yani.ama bastım yane :D

Scudo
74.5 km 2007 model reba sl maşalı sedona sd-761 ile..
scott ile denemek fırsatı olmadı km saatim arızalı :( saygılar

@H.Okyay

bir arkadaşın imzası geldi aklıma aynen şöyle diyor..
sizi gidi komik insanlar

NOS (Nitrous-Oxide Systems):Otomobillerde motora N2O (Azot-Oksijen bileşiği) katarak yakıtın daha iyi yakılmasını sağlıyor.Performansı motor hacmine göre 2-3 kat artırıyor.

Alıntı:
İçten yanmalı bir motorun gücü, dışarıdan aldığı oksijeni, püskürttüğü yakıtla ne kadar şiddetle patlatabildiğine bağlıdır. Motor modifiyesinin genel amacı motora giren hava (oksijen) benzin karışımını arttırmak ve bu suretle içerdeki patlamayı şiddetlendirmektir.

Yani, sistemdeki iki ana değişken, yakıt ve oksijendir. Yakıtın depolanması ve aktarılması nispeten kolaydır. Fakat alınan hava miktarının arttırılması ek çalışmalar gerektirmektedir ve genellikle modifiyenin konusunu bu oluşturmaktadır.

İçeri giren havadaki moleküllerin yoğun olması en önemli faktördür. Soğuk hava sıcak havadan çok daha yoğundur. İçeri giren hava ne kadar yoğun olursa içerdeki patlama o derece şiddetli, üretilen güç ve tork da o derece yüksek olur. Otomobillerin soğuk havada daha iyi performans göstermelerinin ve hava filtrelerinin soğuk hava alacak şekilde monte edilmesinin sebebi de budur.

Saol Matrixod, aydinlattigin icin. Ben de bisiklete takilan bir parca sandim :) Kafayi parcayla bozunca böle oluyor iste :)

Bugün kendi rekorumu kırdım:)

95.13 Km :) (fren yaparak) Polatlı-Ankara arasında arkadan esen rüzgar ve saolsun bir tırın yardımıylayokuş aşağı :) bu hız ulaştım.. fotosunu çekecektim ama o hızda cebimden telfonu çıkarmak yemedi :D Bende biraz yavaşlayınca çektim ama video çekmişim yanlışlıkla.. Güneş vardı göremedim video çektiğimi:( Neyse inanmayan olursa ekran görüntüsü atarım düşük kalitelide olsa:)

Hız denemesi yapmayın arkadaşlar.Lütfen ama...
Ne varsa bacaklarda var.Ortalama hızı yükseltmek lazım.:)

@Hypersonicbiker

Heheh haklısın valla :) 170 kmyi 26.5 ortalamayla bitirmiştim yazın :)
Bakalım bu sene nasıl olcak durum:)

Ben 85.1 gördüm inanmayanlar özelden msj çeksin km reden çekip atıyım.

ben yokuşta 68 düz yolda 38 gördüm iyimi sizce ilk denemem hız yapmada normalde yavaş gitmeyi daha çok severim

24 inç ve 14. viteste kıytırık bir bisiklette 67 km gördüm,önceleri bozuk sanıyordum ama değilmiş gerçekmiş,köprüden inerken gerçekten iyiymişim:Dneden 14. vites derseniz,ön aktarıcı bozuktu ve 3 e geçmiyodu:Dbu arada 105 yapan arkadaşa selamlar!!:Ddüz yolda da hızlanarak yine aynı bisikletle 45 gördüm(rüzgar,balıma arkamda idi:D)ah 10 milyonum bile yok olsada şu borlama bi km alsam ah:D

• Beğen
Tepkiler: UMUT ALAÇİÇEK
evet arkadaşlar bende düz yolda kamyonun arkasında en fazla 90 km yi geçtiğimi hatırlıyorum ondan sonra artık iş ciddiye bindiği gözlerimi kamyondan ayırmadım hiç çok heyecan vericiydi....

sene 2005 yaz ayı BWX ile ama bisikletin arka tekel bilyeleri dağınık halde 30 km yi gördüm ama o gün çok teçrübelibi gündü çünkü aşşağıya inerken firen patladı son anda bisikleti çevirebildim tabi düştümde bide şuda var o zaman yalım 10 du 2çi sınıfa gidiyordum şu anda 1 sınıftan başlayarak 6 senelik bir bisiklet teçrüben var yeni hız rekoru için yakın bir zamanda tekrar deneyecem ama ilk önce kolumdaki bisiklet yaraları geçsin sonra

daha dün 14. viteste 65 i gördüm kamyon arkası deil kamyonla yarışırken :D

ya iyi güzel herkes kendınce guzel hızlar yapıyor da pekı 0-40 km/h yi kac sn de yapıyorsunuz :D :D :p
yenı bır konu acalım mı :)

• Beğen
Tepkiler: lindemann
@EXIT26

14. vites derken dişli ve aynakolun ölcüleri nedir bide ruzgara karsı ne kadar zamanda cıktın 65 e yanı bu rakam bana bıraz ucuk geldı bide 14. vites diyosun

• Beğen
Tepkiler: EXIT26
Geri