Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
düz yolda en fazla mtb ile 55 oldu otobüs arkası yine düz yolda ise 72.5...

dostlarım yokus assagı ben 27vıtes tourney t30 luk butun parcalarıyla 100/1 km/h yaptık grubumla gorduk ve bıtırdıgımızde gozlerımızden yaslar akıyordu ruzgardan olmalı ve saclarımızn seklı gerıye tarnmıs gıbı duruyordu. hepımız gulmek catlıyorduk...............heuheuheheuhehuehueuheuheuhe

• Beğen
Tepkiler: Fatih Buzgan
1) Tourney, 27 vites değildir.Bu yanlış bir bilgi.
2) Bu gruba km saatinde o yapılmış hızı çekilmiş fotoğrafı yollanmamış hızlar pek de inandırıcı olmuyor.
3) Dağ bisikletiyle (Dünyanın istediğiniz yokuşundan iniyor olun ve istediğiniz parçalara sahip olursanız olun) deryalsiz 100km yapamazsınız.

bileciğin bozüyük ilçesinde (biraz ilçe dışında kalıyordu) oldukça dik bir rampada 80.4 km/h görmüştüm. tabi gösterge doğru okuduysa...

bugün yeni bisikletle 3. defa yola çıktım... istanbul trafinde , barbaros bulvarında 44.75 gördüm .. 70-80 km hız bisiklet tepesinde nasıl bir histir ben bunda bile bayağı korktum... yüksek hızlara çıkabileceğimi sanmıyorum .. belki maksimum 55 km ...

90.3 gördüm.Nerdeyse başka bişi daha görecektim.:)

en son 68km görmustum. 3 gun sonra 41 le düşünce 1 hafta hastahanede yattım.ogün bu gündür hız yapmamaya calısıyorum.km saati 50kmyi geçmeye basladıgında freni sıkıyorum hafıften.fazla hız iyi degıl aman dikkatli olun.

• Beğen
Tepkiler: t-genc
Herkese merhabalar.

Rekorumu bugün 76 dan 78.04' e çıkardım.(İzmit Toki konutları yokuşu)
Aynakolum 42 ve arka 14 lü ruble yani atom karınca gibi pedal çeviriyordum:)

@Ginger Fergus

Ben de bir ara sabaha karşı Barbaros Bulvarında deneme yapmıştım ama 77'yi geçememiştim.Çok eskiden de yüklü (bagajlı-çantalı) halde Fethiye Ölüdeniz'e inerken 85 yapmıştım.. (Dişli lastikli MTB ile) Km. saatim hassas ayarlıydı.. Yani hata yok.. Bir kere de düzgün toprak yolda 70 olmuştu..Sürat bana heyecan veriyor..Bozuk veya iri taşlı yollarda yokuş aşağı 35-50 km/s hızları severim..(Daha üstü için şu anki bisikletim müsait değil:))

tekirdag alteremanda yol bisikletimle duz yolda 54kmz yaptım rampa asşagı ise e5 te halıcıoglunda 85 km hız yaptım saat gece 2..30 gibi

Benim maximum hızım 35 km oldu bisikletle :)

Ama motorumla 245 gördüm korkup gazdan elimi çektim :(

@d.berkay

düz yolda deryersiz rekorumu bugün 56.7 ye yükselttim:)hemde 2.35" gayet dişli cst lastiklerimle:rolleyes:

amoeba hussar ile 76 çıkmıştım.Hatta arabalara bile kafa tutuyodum ama olmadı kepekli yokuşunda...okula yetişme telaşı sayesinde...Yüksek hızda dengeyi sağlayamıcam diye korktum ve düşersem neler olacağını düşündüm...Pedalın boşa döndüğünü söleyebilirim...

@Orkun Oskay

orkun bey zannediyorsam bi yanlışınız var düzeltmek istedim belki düzeltimemiş olabilir vaya düzeltilmiştir de...9 saniye deil 9 dakika diye düzeltebilirsek sevinir...
17/178=0,098 yapar yani saatin 10 da biri...6 dakika gibi bi zamandır...Yaptığım hesaplara göre...6 dk..

Teşekkürler...

eymirden asagı 57/kms ama rüzgar karsıdan esiyo birazda korktum yanlar ucurum ama daha geliştiririm

Çeşmealtı'ndan İzmir'e dönerken bir yokuş inişinde 59.6 km yi gördüm çok güzel birşeydi.Amoeba hussar ile yapılan bir hızdır bilgilerinize.

max 98 km yaptım yokuş aşağı yol bisikleti ile biraz zorlasam 100 ü görürdüm ancak çok riskliydi...

Bu arada eski bir trafik polisiyle görüşmüştüm..
Yusuf ecevit'in konya akyokuşta yarışta 120 ile gittiğini kendisinin polis motoruyla peşinden yetişemediğini anlatmıştı..

Geri