Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

salcano astro 240srv ile hafif rampada ruzgara karsı 65 yapmıstım.gecenlerde.bır ara arabayla yan yana gıdıyorduk tabı adam gaza geldı bastı:D

Scudo
61.88 mtb toprak yol ama güzel yoldu dümdüz kaymak gibi :) Yanıma gelen motorlu amacanın tepkisi -Anowww 70 basıyon lann!!! . Çok kısa bir süreligine 3 yada 5 sn...

Dahon Jack katlanır bisikletle yokuş aşağı 61.4 km/h
Lastikler Schwalbe 26x2.00

@mustafa şükrü yıldırım

lastikleri inceltip aynakolu değiştirip:Dkask dizlik ve çelik yelek giydikten sonra bunu denicem:D :p

67,3 km/h eğimli bir köy yolunda viraj sert olunca kesmek zorunda kaldım saniyelikti yani 2,1 rubena scylla lastikler ile

Sedpna 321 üzerinde 700x42c lastilerle 74.4km/s Ankara İncek'ten Beytepe tarafına giderken.

(link)
Training cycle(hibrit amortisör yok)Geçen sene Çankaya Köşkünden aşağı(rakım 1050 civarı) Atatürk Bulvarından gece sıcaklık 25-30 derece. Rüzgar 1-3 knot zayıf. Limit hıza Kuğulu Parktan gelmeden önceki alt geçitten biraz önce ulaştım.

Bir diğer denemede 100.5km/s e çıktım ancak cihazı resetlediğim için bunun fotorafı yok.

Salcano Igman - üstünde gelen michelin mtb lastikler ile

Düz yolda 45 km/sa civarı

Rampa aşağı 76,6 km/sa

(link)

Ayrıca Büyükadayı bilenler bilir Aya Yorgi'den inişte 65-70 arası bir hızla iniyordum arnavut kaldırım olduğundan dolayı sadece 1-2 sn bakabildim saate.

@ilkercom

(link) 76,6 orijinal salcano igman ile gps üzerinden ayrıca gps de araba ve km saatlerine gore 3-4 km az gosteriyo nedense

Ben 25 kiloluk çift amortisörlü bisiklet ile düz yolda 72 km yaptım 26*1.95 dişli teker vardı.54-11 Oran ile yaptım

Normal kilitli olmayan pedallar ile, mtb dişli kalın lastikle, düz eğimsiz yolda, 59 km/sa, yokuşları saymıyorum :D. Spd ye geçince 75 i görürüm umarım :)

Geri