Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
harbi intenationala füzemi taktın abi one vış vıy
170 heralde eli kaydı 1 e diyecem yok alaka yok bir nerede 7 nerede :D :D :D
ben 87 mi 83 mü ne yaptıydım

• Beğen
Tepkiler: Yunus YILMAZ
@Yunus YILMAZ

ohooo yunus kardeş sende baya yavaş kalmışsın... ben yokuş yukarı ss bisikletle 120 yaptım..hemde 45dka sürekli...:)

Arkadaşlar 178ne 250 ne 300 ne bunlar bişey değil bizim dayı oğlunun Buggatti sini kaptık çıktık yola yavaş gidiyoruz dedi yarışalım tamam dedim bende eski yol bisikletçilerindenim ara gaz veriyo dayı oğlu biraz hızlandık hızlandık hızlandık ben bunu tuttum o çekti 350 falan geldik bi asıldım pedallara dayı oğlu basıyor gaza o arabanın yapabildiği hız tam bilmiyorum ama sport modeli 450 civarı bişey olsa gerek ( tam bilmiyorum ) 400km/h vurduk 400km/h hemde 50km boyunca aynı hızda gittik sonra trafik çevirdi :D

@Kaya Zorlu

bu yukarda yazılan sonuçların matematiksel hesabı nedir? ya da nerden öğrenebilriz yardımcı olabilir misin acaba bana

• Beğen
Tepkiler: muratt35
Trek 7.2 fx düz yolda 40 km/h
Hafif eğimli yolda 55 km/h
(Sigma 509 km saati)

• Beğen
Eski bisan bisiklet kullandığım sıralarda 84 gördüğümü hatırlıyorum. Tabii ki yokuş aşağı gidiyordum.

• Beğen
Trek 6300 ile Sigma BC2006 km göstergesiyle 59,75

İnişte tamam ama düz yolda bu 70 km ler mümkün değil pek, yani pedal çevirerek demek istiyorum. Geçen sene Vuelta Espana da düz yoılda sprıint finishte, Farrar ile Cavendish kapışırlarken max 65 km olmuştu, amatör bir bisikletçinin düz yolda 70 yapması bence zor

Yazıp yazmamakta tereddütlüyüm.Çünkü kesinlikle inanmayanlar olacaktır ve dalga geçeceklerdir.Ama yine de yazayım.
Manisa İzmir yolunda manisa kavşağına gelmeden önceki yokuşta kamyon arkası 94 km ye çıktım.Km saatimin ayarları doğrudur.O hızda giderken aynakola saniyede 3 devir attırıyordum. Denge müthiş derecede hassastı.Şimdi tekrar düşündüğümde çok delice geliyor.Ama yine öyle bir kamyon bulsam yine o kamyonun peşinde o hızla giderim heralde.Adrenalin başka birşey :)

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Galata
ben 65 km falan yapmışımdır :)
bence çok iyi rakam çünkü bisikletim bir haşat
hee bu arada bu hızı eskişehir kent ormanında yaptım :)

Merida 901 ile rumeli fenerine giderken eğimli yolda 55,8 gördüm. Bisiklet 18 vites önde 50 li yani en büyük dişlide arkada en küçüç dişlideydi 18. vitesde. Boşa dönmeye başladı pedal bana mı öyle geldi yoksa o hızda daha kavraması gerekirmi pedalin ? Yani daha hızlı gidilebilirmi ?

manisa - izmir yolu sabuncubelinden aşşağıya inerken 60 km/h. ama frenle iniyoduk. bıraksam belki 70i falan görebilirdim. ng 650 d var bende de.

Geri