Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

46,6 km dün yaptım yokuş olsa daha hızlı gidilirdi

Scudo
Oldukça uzun düz bir rampa inişinde hava ve yol müsait olduğundan 92 km'ye ulaşmıştım ama kimseye tavsiye etmem sonrasında zaten bende kendime kızmıştım :acpsnr:

karşınıza en ufak bir taş çıksa gitmiştiniz

@enes dökmen Hahahah tabikide böyle bir saçmalık yok, aslında hızlıyken ufak taşların üstünden geçildiğinde daha az hissediliyor.

takla atma riski daha çok diye biliyorum malum yol bisikleti lastiği araba lastiği değilki

Bildiğiniz bilgi aslında tam olarak da doğru değil, tabii önüne bildiğimiz bir taş çıkarsa takla atması muhtemel öte yandan yolun ortasında taşın bulunma ihtimali bir hayli az.

@İlker_Yılmaz strava kayıtları varmı km saati ayarınıza bi baktırın

bugün 37 km ile önden rüzgar esiyodu benim hızım 40 km en yüksek o rüzgar olmasa 40+37=77 rüzgar arkamda olsa 114 km birazdaha pedala asılsam 130 km:D(matematik pert)

80' ler 90' lar havada uçuşuyor :) Hemen her zaman şehir içinde kullanıyorum, yokuş aşağı 47 km.' yi görünce saçmaladığımı düşünerek yavaşladım, şehir içinde şartlar ne olursa olsun 30-32' yi geçmiyorum. Acelem olsa bisikletle çıkmazdım, hız denemesi yapıyor olsam trafiğe kapalı alanda yapardım, yarışacak olsam şehir bisikleti kullanmazdım, bolca adrenalin istesem böyle sâkince yaşamazdım :)

• Beğen
Tepkiler: m.klcts
dün 46.6 yı gördüm az önce 50.7 yi gördüm

yokuş yolda yaptım o hızı motosiklete fark attım bayır aşağı 70 i geçerim

çok yokuş olduğu söylenemez hafif meğilli

aynen
bir yola girdim bide bugun rüzgar önden esiyordu. bisikleti çok zorladı

50 yle giderken kaza yapıyordum küçücük çukur foseptik çukuru gibi geldi frene asılınca zikzak yaptı bisiklet

50 yi çok rahat görmüşümdür rüzgar bitek arkadan esmiyordu adamı baya bi savuruyodu. yüzüm dondu hatta fazla abarttım hızı diye yavaşladım amacamı sadece 50 yi görmekti ve oldu

bayır aşağı olsa bisikleti tutamazdım gibi geliyor. ben 50 yi görünce korkudan frene asıldım.

20 kg lık salcanoyla 38 km h ı gördüysem bunla 50 bişey değil

@enes dökmen ben düz yolda 48 gördüm rüzgar yoktu bisikleti aldığım 2. gün runtastic ile ölçtüm onun dışında nekadar yaptığımı bilmiyorum km saati yok ama dün çok rüzgar vardı km saatine lastik çapı girdin mi

Geri