Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

Scudo
@enes dökmen 50 görülmeyecek hız değil ama dünkü rüzgarda zor bide aşşağı doğru ağır bisiklet daha hızlı gider sanırsam (emin değilim)

50 benim için çok değil yarın veya pazartesi hedefim 70 i görmek bu sefer bayır aşağı gideceğim

niçin ne alaka

120 tl para verdim düzgün çalışsın bi zahmet

@enes dökmen düzgün çalışır ama lastik çapını doğru girerseniz 70 km dediğiniz hızlar kamyon arkası

70 km yapmadım zaten yapmayı planlıyorum dedim 70 km yi nerde görücemm

çıkarım bir anayola bayır aşağı bas babam bas:)

ben 70 i yapsam herhalde bisikletin hakmimiyetini kaybederim

Merhaba @m.klcts ;
Strava kullanmıyorum ve km saatimde de herhangi bir problem yok :) ... Diyeceğim şu ki yol ve hava durumu, eğim, bisikletin aerodinamiği ve senin kilon ile becerin birleşince bu tarz rakamlar görmen gayet doğal...

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
@İlker_Yılmaz kamyon arkası hariç zor o hıza ulaşsanız bile gözünüzü açamazsınız

Sen öyle diyorsan öyledir arkadaşım :)

@taner07 sana katılıyorum :harika: ... Yaşasın rampalı günler :koptum: ... Gerçek heyecan orda ;)

• Beğen
Tepkiler: taner07
@enes dökmen tamam ben yanlis dusunmusum az once runtastic ile deneme yaptim duz yolda 52 km hakli ciktiniz simdi yokusa gidiyorum sonucu yazarim

forumda okuması en zevkli başlık

Vay be adamlar rüzgara karşı 50 ile gidiyor
Km saatine 120 verdim diyen Einstein ben de 250 verdim ancak mıknatıs bozuk olduğu için saçmalıyodu ara ara.Istersen 1000 lira ver Garmin al.O para verildi diye arada bir de olsa sacmalamayacak diye bi şey yok.Elektronik sonuçta.
Bu arada ben de rüzgara karşı 84 gördüm yokuş yukarı 75 gördüm yürüyerek 90 gördüm.Olmayan strava kayıtlarımda var hepsi.

@enes dökmen dostum söylediğin rakamlar çok uçuk düz yol 50 yapman bile bana göre imkansız (bisikleti dün aldığını düşünürsek), ha eğer km saatindede bir yanlışlık olmadığını düşünüyorsan, gel bir gün beraber pedallayalım. Eğer İzmir yolunda gerçekten bahsi geçen hızlara ulaşırsan elini öperim.

Not: Bahsettiğim şey belirtilen hıza ulaşıp 1 saniye sonra 30'a düşmek değil. O hızını koruyarak yol yapmak.

ya o değilde 120 tl ye yarım kilo gerçek bal almıştım. bir kaşık alıp 130 km yolu 33 ortalama ile gittim yolda 60 lar 70 ler gırla hala aklım almıyo bidaha o ortalamayı yakalayamadım. ne balmış be..Bu arada 83,98 en yüksek hız. ömerli yokuşunda

evet 1450 rakımda üretimiş acayip bişey yiyince vucut yanmaya ısınmaya başlıyor. beynin bile etkileniyor. sanıyorum daha önce bal yememişim :) ilaç olarak kullanılıyormuş aslında

bu topiğe yazmış idim galba,yanılmıyorsam,90 km görebilirsiniz ve hatta 100 km yokuş aşağı,
peki 33 km eğimlerden oluşan bir etapta ne kadar süratlere çıkacaksınız tabi asla pedal kesmeden ve hatta çıtayı yükseltip 50 km çok sert eğimlerde durmadan basarak ne kadar güçte dayanıklılık olacak ,
bunların değerlendirmesini kendi namıma yapayım örnekle

1-dudullu- bıçkıdere
etap 33 km
non stop sürüş durmadan,
gıant yol ile 1 saat 31 dakika
sistem
50-34
arka ruble onlu
11-36

güzergah
6 adet şile eğimi ,kervansaray kömürlükte kısa ama etkili eğimler ,

2- dudullu- göçbeyli 50 km
eski rekor 2 saat 10 dakika durmadan pedal çevrildi
eski bisiklet hibrit 28 idi,sistem 44-32-22 ,
arka 11-34'dü
güzergah aynı ama bıçkıdere- göçbeyli etabını bilen bilir,adam o eğimlerde bisikletini aynen kırar,özellikle hayl hitler rampası :komik:
buradada 6 adet şile eğimleri ömerli inişinden sonra 4.üncü eğim adamı kahreder
ve tabi kömürlük-kervansaray durmadan bıçkıdereyi geçiş ve asla durmadan 4.5 km eğimler ile boğuşmak en büyüğü 13 eğimdir ,ve bitmez taki göçbeyliye kadar nefes aldırmaz eğimler,

bu arada ömerli inişini çok yavaş yaparım ekip bilir 47 km 'yi gördüm orada,
bana yeterli

Geri