Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

kocaeli - umuttepe bayırından inerken 72.6 yaptım. yolun bir kısmı ıslak olmasa ve indiğimiz yerde trafik olmasaydı daha da olurdu.

tekerler dişli mtb tekeri. :/

Scudo
mtb ile yokuş aşağı dümdüz bir yolda 69.5 yaptım lastiğin vızıltısı hala kulaklarımda...:D

Benimkisi biraz az olacak ama 54 km/s. Ancak her geçen gün arttırıyorum ki o tekerlek ve rüzgar sesini duyabilmek için.

ben en fazla 77.42 yaptım ama km saatinde 98 yazıyordu,eve çıkana kadar güldüm

bazen böle sapıtıo makine:D

2.2 continental lastik salcano astro 212HD ile ilk denememde yokuş aşağı 49.2 km/h düz yolda 43.8 km/h.(km saati assize as 1000 wheel size ayarı var).

herkes firtina masallah :D ben 67.2 yaptim besiktas barbarosta ama bir daha yapmam arabaya arkadan carpip ucacaktim az kalsin , kazalarin cogu hiz yuzunden oluyor dikkat edelim beyler...

dün 09.09.2011 avcılar küçükçekmece yokuş inişinde kron xc 1000 ile 59 km ile inişteyken amblemleri sökülmüş bir yol bisikleti beni geçti ve yetişemedim sürekli aradaki farkı açıyordu tahminim 90 km yi devirmiştir :) kendimden utandım :)

scott sub 30 48aynakol ile hafif yokuş inerken 61km hızı gördüm, aynakol boşta değildi daha yükselebilirdi hız ama şehiriçi istanbul trafiği çok riskli durmak zorundaydım. :)

• Beğen
Tepkiler: muratt35
istanbul bozcaada turunu yaparken ,lapseki ç.kale arasında corratec x ver motion la 78,5 km/h yi gördüm,yokuş aşağıydı daha gidermiydi ?giderdi

• Beğen
3 aydır bisiklet sürüyorum. Scott Scale 70 2011 bisikletim var. Belenbaşı'ndan inerken 73,5 gördüm. Gücüm bu kadarına yetti :) Düz yolda da 49,5'tu.

• Beğen
MTB ile 70km/h
yine MTB ile düz yolda 55km/h saate kadar çıktım fakat sahil yolu idi önüme biri çıktı hedefim 60 idi :)

sedona 781, yokus asagi 70, duz yol 45 filan, ikisi de zorlama degil. hiz konusunda limitleri zorlamak lazim.

• Beğen
Geri