Scudo Sports

Bisikletinizle ulaştığınız en yüksek hız

@SERHAT BİLİCİ
bigün o 105 i yaparken benide çağırmanı dilerim her ne zman istersen gelirim bkalım gerçekten 105 mi

Scudo
@Serden Us

ne yalan söyliyim, 4 lü aynakol olduğundan bile haberim yoktu. acaba yanlış yazım falan mı dedim ama değilmiş...

afedersiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: S26
@Necatii Durmaz

Bende İstanubl adresli olup böyle atanlara aynı teklifte bulunuyordum. Bir kere dahi attığı hıza biraz dahi yaklaşanı görmedim.

@oceanist

Sanıyorum ilk ve tek model olarak o serilerde üretildi. Niye 4'lü olduğuna anlam veremeyenler var. :) O dönemde benim açımdan (özellikle yokuşlarda falan) kullanışlıydı ancak üretimin devamı gelmediği için vites kolu açısından pek alternatifiniz kalmıyordu. Yani kademeli değişen vites kollarından takamıyordunuz çünkü onlar üçlü. Ağırlığına bakacak olursak; evet, yeterince ağırdı. :)

• Beğen
Tepkiler: Tufan Yuzseven
@Necatii Durmaz
Profesyonel bisikletçiler yapabilir dedim, yine 89 yapılabilir bu yol bisikleti için çok çok uç nokta değildir ama 105 ne demek! Bunu diyen büyük ihtimal mtb ile yapmıştır:)

geçen pazar musaözü'ne gideriken kızılinler köyüne gelirkenki yokuşta 48.6km yaptım.dönerken daha hızlı olayım diyordum ama dolu yağdı çok hızlı gidemedim :eek:

ben kamyon arkası 95 i gördüm 2 hafta önce.haber veriyim dedim:D.kamyon arkası cok zevkli bisiy yolda cukur olmadıgına eminsen eger.

@Şevket Şahin

Ve lastik ebatları ile ODOMeter (Toplam km) menüsündeki ayarı da. ;)

:box2: Bende Travego Otobüs arkası 120 Km/h Sürat yaptım Varmı arttıran:box2:

99.9'un üzerini gösteren ne blackburn, ne catlike ne de polar km saati var diye biliyorum ki dandik km saatleriyle kaliteli km saatlerinin farkı yüksek süratlerde ortaya çıkıyor. km saatlerinin marka ve modelinide mi istesek acaba ? İncek yokuşunda gidonun üzerine doğru uzandığımda 84.6'yı canlı olarak gördüm, fakat km saatine göre en yüksek süratim 89.2 km nerde yaptığımı bilmiyorum ama muğla bisiklet turundaki Sakar inişinde yapmış olabilirim.

ben arka arka 15 ön 45 dişliyle (street bisikleti) 2.40 26" lastikle otobanda 90 yaptım ama o hıza pedalla çıkamam tır'ın arkasına tutunmuştuk :)

60 km yokuş aşağı ... fazlası için kaskım vs. yoktu korttum.
şimdi de şöyle düşünüyorum o kadar hızlı gitmek akıl karı değil yahu ..

• Beğen
Tepkiler: Barış BİRLİK
@havzali

eet çok hızlı.48-50km\s bile korkutuyor insanı :eek:

80 km bana yetiyorda artıyor

Ben Haraççı yokusunda aşağı yönde :) mtb ile 74 görmüştüm

Bianchi nero hybrid ile
Düz yol 55
yokuş aşağı 84

Pedalları değiştirince de bi denerim artık :)

@turanza

Geçen bir ferrainin arkasında 240 yaptım, virajı görünce yavaşladım yoksa 300e kadar çıkardık yani:D

Geri