Scudo Sports

Bisikletinizin Değerini Bilin :)

Scudo
Cidden bi bisiklet hediye etsek bisikletforum ailesiyle tanıştırsak :p nasıl olur:D?
"Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır " demişler :p..

• Beğen
Tepkiler: gizer
arkadaşlar bu habaeri bugün tvde izledim..hep babasının yüzünden olmuş dedikleri gibi..ama sonra adamcağız bi bisiklet alıvermiş artık ama çocuk yinede konuşmamış..bence başka şeylerde olabilir..bilemiyoruz artık..

• Beğen
Vay be tam inatmis. Ama düsünün cocuk icin bisiklet ne denli önemliymis..

• Beğen
abi tamam çok üzücü bi olay ama yinede insanın annesi ve babası bisikletinden değerli olur mu hiç ?

Şöyle olabilir sırasıyla dizilim şöyle olmalıydı anne = baba =kardeş kücüktür bisiklet ama çok değerlidir bisiklet :)) banada kücükken almamışlardı.

Çok üzülmüştüm ama eminim yüzde 70 imizde aynı sorundan mustaribizdir.

Bazı insanlarda çok içerleyebliyor

saygılar.

• Beğen
Benim gibi, küçükken doğru düzgün bisikleti olmayan arkadaşların anne-babaları çok şanslıymış:)

çok ilginç yahu neler var dünyada, bisikleti aldıktan sonrada kornası yok diye konuşmamıştır belkide

• Beğen
@gokdaltercume

Topluma küsmek kolay tabi. Önemli olan savaş vermek. Ne o öyle hemen benim hiç bisikletim olmadı diyerekten hayata küsülürmü. Bisikletinin olması için birşeyler yapmalısın, savaşmalısın, para kazanmalısın biriktirmelisin.

Sadece bisiklet içinmi geçerli sanki, hayat hemen hemen her konuda savaşmayı gerektiriyor.

yok öyle hemen küsmek :))

banada babam küçükken bisiklet almamıştı ama bende ona inat şimdi evin bir odasını bisiklet bölümü yaptım bisikletten geçilmiyor
:):)

Geri