seko35.50
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 17.772
- Başlangıç
- 1989—90
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Türkçemizin güzel bir yönü var. Biraz yaramazlık varsa içinde, isteyen-istediği gibi anlayabiliyor.😁
Knk o öyle olmamış, yatağa koyman lazım onu.😆250912 dosyayı görüntüle
Yeni oda arkadaşım
bunu duyduğuma çok sevindim. yerinden fazlasıyla memnunum çünkü😅@oğuz çakar benim tur bisikleti yıllardır her kış ters duruyor, üç beş pompalama ile düzeliyor frenler pek sıkıntı değil ters durması
Elastik bagaj kancası ile ön tekerlekleri duvardaki kancaya tutturuyorum. Gayet pratik kullanması 👍@BerkEvren bisikletleri asma şekliniz aklımda bir fikir oluşturdu. Tamda bu konuda bir arayış içindeyken![]()
Gecenin 3'ünde hanımı da bırakıp gitmezsin.Benim hanımın gerekçesi basit. Yani ben kolay anlıyorum.😅
Ne zaman bisiklet sürmeye çıkacağım, eve ne halde döneceğim önceden pek anlaşılmıyor. Gece üçte uykum kaçtığı için çıkmışlığım, "sürsem mi sürmesem mi" diyip, öğleden sonra 130 km dönmüşlüğüm var. Hele dağ bisikleti ile çıkıp, "şöyle bir dönüp geleceğim, yağmur yağıyor zaten" deyip, belime kadar çamur içinde geldiğim çok oldu.😅
Bisikletleri koyduğum yere evin içinden geçiyorum da "acaba yanda ki evi mi alsam" diyorum,🤔 garaj için.🤣
"Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş" diyelim de şaka olduğu anlaşılsın.😅
bu bisiklet ne ilk defa gördüm. çok güzel duruyo inceleyim bi sitesinden felan
Kimseyi yazdıklarıma inandırmak, kimseye kendimi ispatlamak gibi bir derdim yok. İnanıp inanmamakta özgürsünüz ama beni yalancılıkla itham etmeden önce tekrar düşünün.Gecenin 3'ünde hanımı da bırakıp gitmezsin.
Bu kısım olmazsa gerçekciydi
bu bisiklet ne ilk defa gördüm. çok güzel duruyo inceleyim bi sitesinden felansade ama değişik geldi