Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Apartman boşluğu.

Scudo
Son yüz yılların en esir yıllarını yaşıyor insanoğlunun büyük bir kısmı. Sadece çok zenginler gerçek anlamda özgür yaşıyor. Diğer tüm insanlar tek bir kere verilen ömürlerini başkaları için kullana kullana yok ediyor. Adeta kukla esir misali köle gibi sadece ekmek derdinde nefes alıp veriyoruz. Aldığımız nefes bile kirli. Özgürlük mü? Yıllık izinler olarak önümüze atılan 5 - 10 günlük elma şekeri kadar sus otur konuşma payı.
Ha bir de biz az sayıda bisiklet sürücüleri, sadece sürerken özgürüz değil mi? O bisikletlere ulaşmak için ne taklalar attık hepimiz biliyoruz orası başka. Bunada şükür demek istiyorum ama bu da en zenginlerin uydurması olmasın, umut olarak kalsın kalbimizde ha!
Biz olmadık, umarım insanlık ileride yok olmadan önce insan olmayı başarabilirse herkes gerçek özgürlüğü tadarak yaşayabilir.

Gerçekte olan ise gözümüzü kapatıp tekrar açtığımızda çirkin dikdörtgen binalarda , bulunan boşluğa yerleştirilmiş binalarda yasamaya çalışıp gerekli hallerde bu binaların arasından ilerlemeye çalışan canlılar gibiyiz. Bir kac yuz milyarlik arabalar zaten sokakta yolda bırakılmış vaziyette.
Bizim halimiz nasıl ki bisikletlerin hali ne olsun? Belki biraz ankastre makineler belki biraz masif mobilyalar ile gözümüzü kandırıyoruz.
248716 dosyayı görüntüle

Sürüşten sonra kontrol edilip temizleyip eve çıkarıyorum.

Hayalimde ki saklama yöntemi buydu. Bisikleti ev içinde uygun bir yere süs gibi koymak. :hımm: Hanım bu düşünceme pek sıcak bakmadı.
O daha sığ bir düşünceye sahip.😄
Ben de aynı durumdaydım. Alttaki bisiklet çalınınca üsttekini aldım. Mecburen eve koymanın yolu açılmış oldu. 2 ay sonra çalınanı bulduğumda o da altına geliverdi haliyle 🤣

@Burak Uğurlu benim öyle bir talihim ( o_O ) yok ne yazık ki. Müstakil bir evde oturuyorum ve yaşadığım yer ufak bir yer.😁

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
Hayalimde ki saklama yöntemi buydu. Bisikleti ev içinde uygun bir yere süs gibi koymak. :hımm: Hanım bu düşünceme pek sıcak bakmadı.
O daha sığ bir düşünceye sahip.😄
ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama :)

ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama :)
Çok kritik bir soru sordunuz 😅

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Tabiki sığınağa koyuyorum. Sığınakta çalışma vardı eve çıkardım. Patrondan (hanım) 1 hafta boyunca fırça yedim. Aslında sözümün üstüne söz olmaz, fakat son sözü hanım söyler. :koptum:

Benim hanımın gerekçesi basit. Yani ben kolay anlıyorum.😅
Ne zaman bisiklet sürmeye çıkacağım, eve ne halde döneceğim önceden pek anlaşılmıyor. Gece üçte uykum kaçtığı için çıkmışlığım, "sürsem mi sürmesem mi" diyip, öğleden sonra 130 km dönmüşlüğüm var. Hele dağ bisikleti ile çıkıp, "şöyle bir dönüp geleceğim, yağmur yağıyor zaten" deyip, belime kadar çamur içinde geldiğim çok oldu.😅
Bisikletleri koyduğum yere evin içinden geçiyorum da "acaba yanda ki evi mi alsam" diyorum,🤔 garaj için.🤣

"Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş" diyelim de şaka olduğu anlaşılsın.😅

Benim hanımın gerekçesi basit. Yani ben kolay anlıyorum.😅
Ne zaman bisiklet sürmeye çıkacağım, eve ne halde döneceğim önceden pek anlaşılmıyor. Gece üçte uykum kaçtığı için çıkmışlığım, "sürsem mi sürmesem mi" diyip, öğleden sonra 130 km dönmüşlüğüm var. Hele dağ bisikleti ile çıkıp, "şöyle bir dönüp geleceğim, yağmur yağıyor zaten" deyip, belime kadar çamur içinde geldiğim çok oldu.😅
Bisikletleri koyduğum yere evin içinden geçiyorum da "acaba yanda ki evi mi alsam" diyorum,🤔 garaj için.🤣

"Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş" diyelim de şaka olduğu anlaşılsın.😅
Sizde ki uç nokta olmus :D haksiz diyenem :)

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Sizde ki uç nokta olmus :D haksiz diyenem :)
Tabi ki haksız diyemem bende. Şöyle haftada bir çıkıp, temiz temiz gezip eve gelsem sanırım kabul ederdi.
Şimdilik yol bisikleti ile gezeceğim zaman daha az homurdanıyor. O hep asfaltta gittiğinden çok çamur olmuyorda.😄

Geri