Gerçekte olan ise gözümüzü kapatıp tekrar açtığımızda çirkin dikdörtgen binalarda , bulunan boşluğa yerleştirilmiş binalarda yasamaya çalışıp gerekli hallerde bu binaların arasından ilerlemeye çalışan canlılar gibiyiz. Bir kac yuz milyarlik arabalar zaten sokakta yolda bırakılmış vaziyette.
Bizim halimiz nasıl ki bisikletlerin hali ne olsun? Belki biraz ankastre makineler belki biraz masif mobilyalar ile gözümüzü kandırıyoruz.
248716 dosyayı görüntüle
Hayalimde ki saklama yöntemi buydu. Bisikleti ev içinde uygun bir yere süs gibi koymak.
Bu bisikletleri murat gilin damina koymak lazim.
Ben de aynı durumdaydım. Alttaki bisiklet çalınınca üsttekini aldım. Mecburen eve koymanın yolu açılmış oldu. 2 ay sonra çalınanı bulduğumda o da altına geliverdi haliyle 🤣Hayalimde ki saklama yöntemi buydu. Bisikleti ev içinde uygun bir yere süs gibi koymak.Hanım bu düşünceme pek sıcak bakmadı.
O daha sığ bir düşünceye sahip.😄
Vaay hayırlı olsun yakışır.250912 dosyayı görüntüle
Yeni oda arkadaşım
ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım amaHayalimde ki saklama yöntemi buydu. Bisikleti ev içinde uygun bir yere süs gibi koymak.Hanım bu düşünceme pek sıcak bakmadı.
O daha sığ bir düşünceye sahip.😄
Çok kritik bir soru sordunuz 😅ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama![]()
Benim hanımın gerekçesi basit. Yani ben kolay anlıyorum.😅ben bekarım o konuda rahatım ama merak ediyorum. 3+1 evlerin çoğu genelde de 1 oda veya salon kullanılmaz bisikletin orda etrafı batırmayacak şekilde durması niye rahatsız ediyo. ne zararı varki yani gerekçeleri ney. bu genel bi soru bu arada sizi alıntıladım ama![]()
Sizde ki uç nokta olmusBenim hanımın gerekçesi basit. Yani ben kolay anlıyorum.😅
Ne zaman bisiklet sürmeye çıkacağım, eve ne halde döneceğim önceden pek anlaşılmıyor. Gece üçte uykum kaçtığı için çıkmışlığım, "sürsem mi sürmesem mi" diyip, öğleden sonra 130 km dönmüşlüğüm var. Hele dağ bisikleti ile çıkıp, "şöyle bir dönüp geleceğim, yağmur yağıyor zaten" deyip, belime kadar çamur içinde geldiğim çok oldu.😅
Bisikletleri koyduğum yere evin içinden geçiyorum da "acaba yanda ki evi mi alsam" diyorum,🤔 garaj için.🤣
"Aç tavuk kendini buğday ambarında görürmüş" diyelim de şaka olduğu anlaşılsın.😅
Tabi ki haksız diyemem bende. Şöyle haftada bir çıkıp, temiz temiz gezip eve gelsem sanırım kabul ederdi.Sizde ki uç nokta olmushaksiz diyenem
![]()