Fota
Aktif Üye
- Tepki
- 758
- İsim
- Kadir
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.Her sürüşten sonra ıslak bezle apartman içinde tekerlekleri siliyorum.Sonra kendi odama katıyorum.247601 dosyayı görüntüle
önceden Gidon yükseltici takmıştım çıkardım çok eğilmemek için biraz kaldırdım.Haklısın hocam biraz indirim olmadı👍Selamlar.Hocam dost acı söylermiş derler sizin bisikletin hoodları çok yukarıya bakıyor. Sizden bir sonra paylaşılan fotoğraftaki gibi olması gerekir. Doğrusu o şekildedir.
Link varsa alırız bir dalKoridora bırakılan bisikletin duvarda bıraktığı lekeler, gelip geçerken engel olması gibi sebepler yüzünden hanımla hararetli tartışmalar yaşadık. 10-15 tane bisiklet askısı içinden bir tek bunu beğendirebildim. Eşek ölüsü gibi ağır ama toparladı ortalığı.
247628 dosyayı görüntüle
''Masrafını karşılasın'' yerine ''patron çıldırdı.zararına satışlar'' sloganı daha çok iş yapıyor buralarda@ersnpk
Ürün Hollanda malı Artivelo marka. Şuradan erişebilirsiniz:
(link)
189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım![]()
eğer hâlâ satmadıysanız fotoğraf rica edebilir miyim?@ersnpk
189€ fiyatı varmış. Ben rica minnet yaptırdığım pedaldan duvar askısını, masrafını karşılasın yeter diye 90 TL fiyattan ilana koydum diye ne açgözlülüğüm kaldı ne dolandırıcılığım![]()
Üstüne şöyle parlak, şaşaalı bi logo ekleyip 90$ dediniz mi satılır.@ersnpk
(link)
247630 dosyayı görüntüle
Omuzumda 4 kat çıkıyor her gün. Asansörü 3 tekerli bisiklete göre yapmışlar.
Link varsa alırız bir dal![]()