Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Benim ev 3.katta oraya her gün indirip çıkarıyorum. Aslında iyi bişey spordan. Gelince oda avantaj oluyor. Kollara yük bindiğinden kasları geliştiriyor:) onun için spordan geldiğim zaman çıkarıp, dur bir daha indirip bir daha çıkarayım dediğim bile oluyor. :)))

@Berkin toy. Hocam bisikletin fiyatı nedir kaça aldın?

Ben bisikletim e özel Dubleks ev tuttum. Üst kat ona ait :)

@Ardaa

kendi başına kalkıp gidesi varmış gibi duruyor

@Şevket Akça
hahahah o nedemek ya :koptum::komik:

Malesef çoğumuzun evleri metre kare olarak çok sınırlı olduğu için, merdiven boşluğu ve altı, balkon, bodrum vb. yerlerde güvenlik açısından malesef riskli de olsa yapılacak başka bir seçenekde kalmıyor.

@Ardaa

bi gözü kapıya bakıyor. durmak yakışmamış :D

askıya asıp,üstünü bez ve naylon ile örtüyorum,,

Dosyalar

• 21032013645.jpg
    21032013645.jpg
    141,9 KB · Okunma: 105
Üst katta merdivenin başında ve hemen kapının yanında. Üst kat kapısını bisiketim koruyor:D

Benimki boş odamda duruyor kuzuma oda verdim bütün bisikletle ilgili herşeyim o odada malüm evde bi ben olumca 3 oda boş verdim birini kat 10 ve inip çıkarmak sıkıntı

İstabuldayken çatı arasında askıda tutuyorum.
Konyaya üniversite için gittiğimde ise öğrenci evinde salonun ortasında bile sıkıntı olmuyor.

Ben daha yeni aldıgım için kıyamıyorum kapının hemen önüne koymaya ne kadar giriş katında otursakta içim el vermiyor annem kızıyor ama napalım:)) image.jpg

@aziz otkur
giriş katı; kapının önü, merdiven boşluğu çok tehlikelidir. bisikleti merdiven boşluğuna koymak her zaman tehlikeli ama giriş katı çok daha fenadır. bence evin içinde kalmaya devam etsin çünkü en kaliteli kilit 1 saatte açılıyor.

• Beğen
Tepkiler: aziz otkur
söylesemde kimse inanmıyor sürekli kapıyı açık bırakan oluyor dilenciler giriyor evde kimse olmadıgı zaman mazallah gider bisiklet..@sarper tuncer

Geri