Scudo Sports

Bisikletinizi nereye koyuyorsunuz?

Scudo
Apartman girişine merdiven ferforjesine kilitliyorum. apartmana girenlere bir anlamda dormenlik yapıyor.:rolleyes: ama zavallının çocuklardan çektiği var. zili çalmadan, vitesleri çapraz yapmadan geçmiyor keratalar.

Okulun içinde park yerleri ve güvenlik var. Suanlık modeli düşük oldugu için eve girmiyor apartmanın altında yatıyor ama model yülseltince odamın düzenini değiştirip odama tasımayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet A. Atalay
evde, pek güncel hali olmasa da. :)
altArmWuoMf2RepBMJvYhFliz-JH7xjAYUw4C1od9eAARoR.jpg

Benimki kapalı otoparkta. Jeneratörün kapısına kilitledimimage.jpg

Buda gündüz Ağaca bağlanmış haliimage.jpg

@maviox
Merhaba birşeye takıldım, ağaca bağladığınız fotoğrafta seleyi çıkarıp çalabilirler. Kadroya bağlarsanız daha korunaklı olabilir :)
Benim bisiklette çatı katında duruyor :DDSC_0375.JPG

yatak odamda. bineceğiö zaman biniyorum-keyfi sürenlerdenim- geri geliyorum ve yatak odamdaki yerine koyuyorum. bisikleti dışarda bağlamam. bisikletle bir yere gideceksem, gideceğim binanın içine sokarım, binada gideceğim odaya kadar götürürüm ve o odaya da sokarım. buna izin vermeyen yerlere bisikletimle gitmem. bir(yazıyla bir rakamla 1) liralık bir bisiklet bile olsa duygusal bağım vardır ve çalınmasını istemem.

@olympos
Yok önünde oturuyordum zaten bu şekilde bisikletimi bırakıp gitmem. Kesin birşeyini çalarlar

• Beğen
Tepkiler: olympos
Salonumun köşesinde stant üzerinde duruyor benimki.. Çokta güzel oluyor valla gidip gidip pedallarıyla falan oynuyorum :koptum::koptum::koptum:

2. Kat balkonda duruyor,korkmuyor degilim :) bitaneside bodrumda oglumunki de arabanın bagajında :)

@fatihtemizer

O kablo şarj aleti mi acabaaa...??? o_O
Ve gidon da takılı olan şeyi merak ettim...

@Kürşat Tanır

Eskişehir'e yaptırıcam bir tane,kişi başı günlük 20 lira alıcam herkesten... :D

• Beğen
Tepkiler: stalker
Geri