gerçekten içim rahat.evin içinde olmadıkça orası çok daha güvenli.trekking yaptığım için nerede ne var biliyorum.oradan kimse geçmez geçsede görmez,daha iyi bir yer bulacağım ama.
Bu cevap çok hoşuma gitti. Arada bende benzer cümleler kuruyorum. Kız arkadaşım duyunca onunla göz göze geliyoruz ...
Benim canımın yongası da salonda duruyor ... Asansörü olmayan beşinci katta hemde ...
Ben, depo ve egzersiz için kullandığım bir odada tutuyorum. Üçüncü kattayım. Çıkarması çok kolay. Asansör olsa bile kullanmazdım. Zaten bisikletçi zihniyetine aykırı olur.
@Emirhan Kaya
Bizim apartmanın aşağısında apartmana özel park yeri var orası serin oluyor ben oraya koyuyorum.En azından balkona kalın güneşlik perde asabilirsiniz.
3. kattayız her gün benimle birlikte aşağı iniyor aynı şekilde benimle eve giriyor ona evimin koridorunda merdivenin altındaki boşlukta çok güzel bir yer hazırladım.. yani aynı evi paylaşıyoruz..
@A.Taha TERCAN
Ben de sürekli inip çıkarıyorum ama bu hiç zahmet gibi gelmiyor aksine bisikletten öte birşey taşıyormuşum gibi geliyor. Eminim siz de aynı şevkle taşıyorsunuzdur. Zaten hafifler artık yeterince
Arada sırada gelip frenini sıkar gibi yapıyorum, Scott yazısını okuyorum defalarca, bu davranışlarla sanki "nasılsın, bir derdin var mı" gibi iletişim mi kuruyorum acaba diye düşünüyorum
Eminim depoda ya da kömürlük vb yerlerde muhafaza eden arkadaşların da pek içine sinmiyordur ama yer darlığı ya da ev muhalefeti bazen mecbur bırakabilir tabii
kömürlüğe koymuştum benim kronu, kışın aşırı nemden dolayı jant tellerinin bir kısmı paslanmış hatta zincirde de var. nasip olursa bu sene eve çıkarmayı düşünüyorum. yoksa iyice paslanacak
4. kattayız ve hiç üşenmeden indirip çıkarıyorum.
Tabi ki evin en güzel bölümü yani salonda duruyor bisikletim. Gelen misafirler falan umrumda bile değil.