Scudo Sports

Bisikletine Motor Yerleştirmiş!

@yavuz01 @Edip Dinçer açıklamasına ek yapmak istedim. Manyetik alan testi harici endoskopik kameralarla kadro içine bakılıyor veya kadronun bildiğimiz röntgeni çekiliyor.

Scudo
"Did you guys even read her statement? She is saying she never even rode the bike, the UCI picked up the bike from her pit, not from the track. If they picked it up from the track then yea, her statement would be total BS, but thats not the case. I'm not entirely sure that it wasn't her bike, but it wasn't necessarily the bike she was racing with."

(link)

Ben üzerindeyken yakalandı diye okumuştum ama bilemiyorum tabi. Ayrıca Cyclocross yarışlarında bisikletçiler sürekli bisiklet değiştiriyor, o bisikleti yarış içinde kullanacaktı zaten ek olarak da mekaniğin bu bisikletin motorlu olduğunu anlamaması imkansız...

O motordan satın almak istiyorum

Bir de böylesi var tabi

Görüntü 2014 Vuelta'dan. Yani bu "motorize doping" yeni birşey değil ancak hanım kızımız yakayı ele veren ilk sporcu ünvanını kapmış görünüyor.

@Sadettin Z. Gülmekten kriz geçireceğim ya adam resmen bisikletin peşinden koşuyor ya la

İnternetteki birçok kaynak sadece sporcuyu konuşuyor. Ancak burada topyekün bir doping yapılmıştır. 23 yaşındaki o sporcunun hocası da mekanikçisi de ceza almalıdır. Takıma komple ceza verilmelidir. Takımdaki hiçbir sorumlu biz bilmiyorduk diyemez. Kız tek başına bir gece önce bu kiti kendisi bisiklete monte etmedi en nihayetinde.

@Dogannn

Bu videoyu da görmüştüm. Lakin yarışçı abimizin durumunda bisiklet düştükten sonra kendisine çarpıp durmasına rağmen "ilahi" bir güç ile yoluna devam etmeye karar veriyor.

Sadece bu videoya bakarak motor yardımı alınıp alınmadığı kesin olarak belirlenemese de çok yüksek ihtimalle bir hinoğlu hinlik mevcut.

Olayın devamında bisikletin röntgen testi yapılmadıysa gerçeği kimse bilemeyecek demektir.

• Beğen
Tepkiler: hakan64
Ryder Hesjedal'ın kazası sonrası oluşan görüntü için UCI açıklama yapmıştı. Herhangi bir motor aksamı yok diye. Bu arada motor suçlaması da en çok Fabian Cancellara'ya yapılıyor nedense.

(link) evet asıl olay ve durumlar burda artık insanlar birbirine hangi gözle ve nasıl bakar acaba??

Geleceğin bisikletlerinde olması tahmin edişen Yokuş çekiş sistemine benziyor. Benim dediğim ön ve arka tekerleği döndürüyordu. Aynı şekildeydi bu sistem de. Bu sistem hazır mı yoksa kendileri mi yapmış? Kendileri yaptıysa eğer, bunu yarış kazanmak uygulamaları çok aptalca olmuş.

Bu motor sistemlerinde pedal dönüyor; Hesjedal'ın olayında sadece teker dönüyor, pedal sabit dikkat ederseniz...

• Beğen
Tepkiler: Özhan Akgöğ
büyük maliyetli birşey gibi durmuyor, muhtemelen artık aynı sistemi sokaklarda göreceğiz

benim wilier cyclocross a baktım teker kendi kendine dönmüyor, demek ki benimki normal :D

Buraya kadar yazılanları okudum. Ondan sonra "Adam konuyu açtı ve kayboldu" diye adım çıkmasın.

Açıklamalar için herkese teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: Engin er.
Geri