Ben Karşıyaka'nın bisiklet için hiç de uygun olmayan, bir metre bile bisiklet yolu bulunmayan, özellikle minibüs, otobüs, kamyon sürücülerinin başka araçlara asla şans tanımadığı yoğun trafikli bir yerinde inatla bisiklete binen birisiyim. Doktor olan oğlumun "Bisiklet yüzünden bir gün başına bir şey gelecek, binme şu bisiklete." uyarılarına karşın bir türlü bisikletten vazgeçemeyen birisiyim. Bulabildiğim her fırsatta bisiklet üzerindeyim. Pazar alışverişi hariç birçok alışverişimi de bisikletimle yapıyorum. Durum böyle olunca da başta belediyeler olmak üzere birçok kamu kurumuna çeşitli yazılar yazdım, önerilerde bulundum, ancak henüz standart cevaplar dışında herhangi bir karşılık alamadım. Acaba sizler nerelere, hangi kurumlara ne tür önerilerde bulundunuz ve sonuç ne oldu? Ayrıca bisikletin şehiriçi kullanımının arttırılabilmesi için neler yapılabilir, önerileriniz nelerdir? Forum yönetiminden de ufak bir ricam olacak, eğer sizce de öneriler değerli bulunursa bu önerileri başta belediyeler olmak üzere icra makamlarına yazabilir misiniz. Malum olduğu üzere hepimizin ortak derdi şehiriçi trafikte bisiklete binebilmek, bu konuda zerre kadar yol alabilsek, tek bir yetkiliye bile ulaşabilsek güzel olmaz mı? Hem böylece bu değerli forum da yalnızca buza yazılan yazıların ötesine geçmiş olur.