Scudo Sports

Bisikletin çalınmaması için önlem

GPS cihazım geldi ve ayarlarını yaptım. Satıcı istediğim IMEI'yi çakmış sağolsun. Sorunsuz çalışıyor. :D

Bir sürü ayarı var. Sanki farklı bir işletim sistemi. SMS üzerinden kodlarla ayar yapılıyor.

Scudo
@pohuman
Gps iyi bir yöntem. Lakin bisikletin yerini tespit edip emniyet güçlerine "Bisikletin yerini böyle bulabiliriz" derseniz "O zaman git bisikletini kendin al" cevabıyla da karşılaşabiliriz. Geçen bu forumdan bir arkadaşın başına bu gelmişti. :D Bazen çalınan eşyayı arayıp aramamak arasında kalıyor insan:kötü:

Bizim burda bisikleti çalmasalar da viteslerle oynayan çocuklar sorun.Bir arkadaş bianchi speed 4000 Aldı,daha önce öyle itmeli falan vites kolu görmeyen bebeler o kadar çok uğraştı ki 2 aya zincir gg oldu.

@cagrig

Grade zinciri sizden öğrenmiş oldum ama aklıma takılan soru zinciri bağlamak için ne marka veya tip kilit kullanmak gerektiği. Dayanıksız bi kiit kullanırsak zayıf halka kilit olacak, haliyle hırsız da kilidi parçalayacak.

Gerçi bağladığımız yeri kesme ihtimali de var ama ben doğalgaz borusuna bağlıyorum, boruyu keserse belki kendi de zehirlenir :)

• Beğen
Tepkiler: Hüesyin
En guvenli yerde odamda bas ucumda duruyo. Havalarda sogudu zaten disarda üşür alüminyum olsada somunuydu civatasiydi bunlar demir paslanmaya acik şeyler

Geri