Scudo Sports

Bisikletin akmaması

@MAERKEK

Onu bilmiyorum SRAM MTH-506 göbek ruble ise KASET Sram PG-1030 11-36T // diye geçiyor

• Beğen
Tepkiler: MAERKEK
Scudo
Bisikleti götüren janttir.sifir jant alsan dahi takmadan ustasına götürüp yaglatmani tavsiye ederim.ben 2200 TL verip Cole rollen brontes jant seti aldım.birkac gün sonra bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ustasına götürdüm.(sıfır yağ)inanmadım.sinrasinda verimliliği benim için harika.

Herkese merhaba benim de bisikletim akmıyor arkadaşın tabiriyle. Şöyle ki yokuş aşağı hızlandığımda bisiklet tren gibi gidiyor. Yani senkrone bir şekilde frene basıyormuşum gibi çok hafif hafif tökezliyor gibi bilmem anlatabildim mi?

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
@fzt_m
Muhtemelen jant akordunuz bozuk

• Muhteşem
Tepkiler: fzt_m
Peki bunu nerede yaptırabilirim. Rastgele bir bisiklet tamircisi yapamaz herhalde ayrıca maliyetini de aşağı yukarı merak ediyorum.
Abkarada yaşıyprum öberilere açığım :)

Hemen her bisikletçi yapabilir Ankara’da yaşamıyorum ama Erdoğanlar vs gibi çok bisikletçi var, 20/30 lira gibi bir ücret isterler diye tahmin ediyorum@fzt_m

Merhaba arkadaşlar yıllarca bisan ihlas kullandım ve sonunda yeni bir bisiklet almaya karar verdim ve forumdaki birkaç arkadaşın tavsiyesi üzerine Carraro crp 710 aldım ancak bende bisikletimin akmamasından şikayetçiyim. Bisan ihlası kullanırken çok daha rahat ve daha az pedal çeviriyorum. Kardeşim de benimle aynı düşüncede oda ikisini denedi ve carraro'da çok daha fazla pedal çevirdiğini söyledi. Boyum 183 kilom 83 carraro'nun lastiklere basabildiğim kadar hava basıyorum sonuna kadar ama yinede bisiklete bindiğimde sanki havası beni taşımıyor gibi. Lastik basıncından olduğunu düşünüyorum çok da bilgili değilim. Bana da yarıdmcı olabilirseniz sevinirim.

Geri