Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında - 4 Deniz 4 Kapı

@Ozan Elmacioglu

Bisiklet kullanarak zaten anlamlı birşey yapmıyor muyuz her birimiz?.. Sana da turunda kolaylık, neşe ve mutluluk diliyorum. Yolun ve bahtın açık olsun Ozan. :in:

• Beğen
Tepkiler: Ozan Elmacioglu
Scudo
ahmet abi pedalına kuvvet rüzgar hep arkanda olsun tura başladın inş. sağlıklı kazasız belasız bitirirsin turunu bu arada ikinci etapda antalyadan muğlaya gideceksin bende haftaya fethiyeye gidicem 10 15 gün oradayım bisikletimide götürcem inş. denk gelirsek ilk önce fethiyede sonrada istanbulda pedallarız. ;)

ismim bilal çakır ben de mersinliyim merkezden. antalyada yaşıyorum bisiklet sevdasına bende kendimi kaptırdım inşallah haziran sonu gibi 10 günlük bir tur yapacam aynı yaştayız ilk etapın antalyayaymış antalyaya geldiğinde illaki bekliyorum mesajını bekliyorum sağlıkla pedallaman dileğiyle

@samet_özdemir

Merhaba samet kardeşimi Muğla'nın sahilinden geçeceğim kent merkezi değil... Ama İstanbul olacak inşallah.

@akdenizlim2005

Bilal bey "hemşerim"... zaten bu sabah Antalya girişinde beni karşıladınız ve tanıştık... :D Yarın belki uğrayabilirim size atom sözünüzü unutmayın... ;)

ahmet abi yanlış anlaşılma oldu heralde bende fethiyede olucam sahilden gideceğine göre antalya kemer kaş kalkan finike fethiye marmaris diye gideceksin sanırım bende fethiyede olacağım fethiyeye gittiğimde ararım seni abi sende müsait olursa görüşür hatta biraz beraber pedallayabiliriz. ;)

@samet_özdemir

Merhaba Samet, haklısın yanlış anlamışım. Çok memnun olurum ararsan, tabii görüşmek ve imkan olursa pedallamak isterim seninle. Görüşmek üzere.

Sizi tanımaktan büyük mutluluk duydum. Yaptığınız bu anlamlı tur , eminim bir çok bisiklet severe ilham kaynağı olacaktır. Milletimizin zihnine yerleşmiş olan her kasklı bisikletçinin yabancı olacağı düşüncesinin kırmak için bu tür faaliyetlerin sıkça yapılması dileği ile saygılar sunarım .
Başarınız daim olsun .... Ayaklarınıza sağlık .

@Ahmet Salih Özenir

bende çok isterdim gelmeyi işim dolayısıyla gelemiyorum sana hayırlı yolculuklar trabzona selamımı iletirsin BATİGOL

Geri