Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında - 4 Deniz 4 Kapı

@samet_özdemir

Samet kardeşim, anladığım kadarıyla benim planımın tersini uygulayacaksın. Herşey gönlünce olsun. Teşekkürler. :in:

Scudo
Yolunuz ve elbette yol bahtınız açık olsun.
Yol size yolluğunu yapsın, sizi kendine yolcu etsin.
Yola yolcu, yolcuya da yol gerek...
Bizim coğrafyalardan geçerken bir "soluk almayı" ihmal etmeyin...

Özelinize mesaj attım, ama yolunuz açık patlağınız az olsun, işiniz rast gitsin.
Bu bölgede sizle olmaktan mutluluk duyacağımızı bir kez daha iletmek istiyor hayırlı yolculuklar diliyorum.

@mücahit sönmez

Sağ olun Mücahit bey, gezilerinizi ilgi ile izliyorum ben de. :) Yolunuz açık, pedalınız güçlü olsun. :in:

çok güzel bir gezi olacağa benzer, düşüncesi bile güzel. inşallah başarırsın, arkandayız abi :)

@burhan ceylan

Sağ olun Burhan bey, sizin de yolunuz açık, pedalınız güçlü olsun. :in:

Selametle gidin dönün. Rüzgar hep arkanızdan essin kaza bela size uğramasın. Söylemeye gerek yok ama mümkün olduğunca turun keyfini sürün...

Ahmet abi büyük cesaret isteyen bir proje umarım Türkiye'mizin zor koşullarından kazasız belasız sorunsuz ve eğlenceli bir şekilde yararlanırsınız hedeflerinizi gerçekletirirsiniz. Edirne'de size ebisle eşlik etmeye hazırım. Hayırlı yolculuklar, bekliyoruz....

@gookmen

Çok teşekkürler, deneyimi payşalacağım tabii. İnşallah en yakın zamanda siz de pedal basarsınız. :in:

@Hakan Eşme

Sağ olun Hakan bey, soluklanmak gerekir tabii Keşan ovasında. :) Görüşmek ümidimle. Selamlar. :)

@KAMİL TABAK

Kamil bey, süper valla "yolunuz açık, patlağınız az olsun". :D Sağ olun, çok teşekkürler. :in:

Kesinlikle harika bir tur olacak, gezi boyunca elde edeceğiniz bilgi ve fotoğraflar için şimdiden çok teşekkürler,aynı şekilde fakat SARP sınır kapısından başlayıp HATAY da bitecek bir turu bende emekli olunca düşünüyorum sizin tecrübeniz çok faydalı olacak,yolunuz açık ve daima neşeli olmanız dileğiyle.

@İrfan Can

Merhaba İrfan bey, ben de öyle olmasını ümit ediyorum. Sizi de şimdiden kutlarım planınızdan ötürü. Umarım bilgiler faydalı olur fakat herşeyi tersten düşünmeniz gerekecek. :D Pedalınız güçlü olsun. :in:

@eminozk

Merhaba Emin bey, hepimizin yolu ve bahtı açık olsun. Memnuniyle tanışmak isterim. Dün Adana'ya gidebildim ve Şampiyon Bisiklete ve Dağ Bisiklete uğradım, bol bol sözünüzü ettik arkadaşlarla. :)

gıpta ederek turlarınıza takip eden bir kardeşiniz olarak, bu güzel projede kolaylıklar, başarılar dilerim...

@m.varolfb

Çok teşekkür ederim, ben de sizin geçen hafta yaptığınız özlem dolu turu çok beğenmiştim. :in: Sağ olun.

• Beğen
Tepkiler: m.varolfb
Geri