Scudo Sports

Bisikletimle Türkiye Yollarında - 4 Deniz 4 Kapı

@Umut Palabıyık

Sağ ol Umut kardeşim, ben de öyle olacağını ümit ediyorum. Senin de yolun açık olsun. :in:

Scudo
abi yolun acık olsun hepimizin hayalini gercekleştırıyosun :in: kıskandırıyosun valla bizleri kendine iyi bak abi

@haceli yılmaz

Çok teşekkürler Haceli kardeşim, başka çadırlarda uyusak da rüyamız hep aynı... Paylaşımla zaten olaya dahil edecem sizleri, kıskanmanıza fırsatınız olmayacak. :)

Rüyanızı gerçekleştiriyor olmanıza inanın sizin kadar sevindim:) yolunuz, talihiniz açık olsun, tebrik ederim:)

bisikletimi aldıgım zaman sadece sahilde ve sehir icinde kullanırım diyordum. ama sizleri bu sekilde diyar diyar bisiklet üzerinde dolasırken gorunce artık bende bisiklet üzerinde turlara baslamanın hayalini kuruyorum. Tesekkürler...

@tolahs

Merhaba "tolahs", ben hiç öyle düşündüğümü hatırlamıyorum; çünkü kendimi bildim bileli pedal çeviriyorum. :) Hayal kurmak iyidir ama pedal çevirmek daha iyidir... :in: Pedalın güçlü olsun arkadaşım. :in:

@Endo16

Çok teşekkür ederim, sizin de yolunuz açık olsun "endo16". :)

hangi tarihlerde antakya da olmayı planlıyorsunuz? Antakya - Mersin arasını tek günde mi geçeceksiniz?

geleceğiniz tarihlerde iskenderunda olursam size eşlik etmek isterim.

çok güzel yerlere gideceksiniz herkez bu turu yapmak ister sanırım ben karadenize ve egeden akdenize gitmeyi çok istiyorum inş. birgün banada nasip olur böyle bi tur yolunuz açık olsun ;)

yolunuz acik olsun boyle pedal severler buyuk turlar yaparak bizim gibi genc pedalseverlerin onunu aciyorsunuz yeniden TESEKKURLER....

ahmet bey:
Yolunuz açık olsun "her daim", bu tür aktivitelerle benimle birlikte birçok bisikletseverlere örnek teşkil ediyorsunuz. bisikletimi şehir içinde binmek için almama rağmen sizin gibi bisiklet sever dostlar sayesinde artık 100 km yi geçen turlara çıkıyorum ve hedefim bisikletimle dahada uzun ve konaklamalı seyahatlar yapmak. size ve tüm bisiklet sever dostlara selam olsun...

@Ahmet Bolgi

Çok teşekkür ederim Ahmet bey, bakarsınız bir turda Ankara'ya olur ve ANKA ile buluşuruz... :)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Bolgi
@marule

Merhaba "marule", tabii ki bir günde Antakya'dan Mersin'e geçmeyeceğim. Arada bir gece konaklama olacak. Bir terminim olmasına rağmen zamanla yarışım olmayacak. Temmuz sonuna soğru oralarda olacağım, zaten turu forumdaki güncemden takip edersin sanıyorum. :) Pedalın güçlü olsun. :in:

Geri