Scudo Sports

Bisikletimin Marka ve Modelini bulamıyorum.. Yol/Yarış Bisikleti

@Mehmet Rıza Çileli benim kadronun aynısı mevcut sizde de genel benim çektiğim gibi kadro özelliklerinin fotoğraflarını çekip yükler misiniz ?

Scudo
@Mehmet Rıza Çileli Hocam bizim bisikletler aynı ya sadece maşa falan farklı ikimizin :) Ama ben hala bir türlü markalı halinin fotoğraflarını aha bu diye bulamadım o.o

Sabırla bir bileni bekliyorum :(

Aynakolun baglanti noktasinin tam yola (yani tam alti) denk gelen gorunmeyen kismina bakmanizi rica edecegim. :)

(link)
(link)
(link)

Bu tip kadrolardan binlercesi vardır herhalde benzerini bulsanız bile karşılaştırma yapabileceğiniz bir bilgi yok

Schwinn'in tüm bisikletlerini liste yapan bir site resimleri de var çoğuda benziyor

(link)

Benden de 5 kangal bulgaristan sucuğu :D

:kötü:Sanırım verilen bilgi doğru ? Elimdeki kadro gerçekten tommasini bu fotoğrafları buldum ebay da satılıyor. Sizde bir bakın fikrinizi belirtin ?:) @Mehmet Rıza Çileli @Murat Cömez
İlan: (link)

Birde bunları bisikletin üzerine uygun olacak şekilde üretebilecek bi yer var mı ? Tommasini çıkartmaları için soruyorum :)

Dosyalar

• IMG_6420.JPG
    IMG_6420.JPG
    43,5 KB · Okunma: 47
  • IMG_6419.JPG
    IMG_6419.JPG
    45,4 KB · Okunma: 55
  • IMG_6421.JPG
    IMG_6421.JPG
    49,1 KB · Okunma: 44
  • IMG_6422.JPG
    IMG_6422.JPG
    40,5 KB · Okunma: 41
  • IMG_6425.JPG
    IMG_6425.JPG
    37,7 KB · Okunma: 41
  • IMG_6424.JPG
    IMG_6424.JPG
    49,9 KB · Okunma: 40
  • IMG_6423.JPG
    IMG_6423.JPG
    49,1 KB · Okunma: 42
  • IMG_6427.JPG
    IMG_6427.JPG
    42,2 KB · Okunma: 42
  • IMG_6428.JPG
    IMG_6428.JPG
    40,4 KB · Okunma: 38
  • IMG_6429.JPG
    IMG_6429.JPG
    43 KB · Okunma: 42
  • IMG_6430.JPG
    IMG_6430.JPG
    45,4 KB · Okunma: 44
  • IMG_6432.JPG
    IMG_6432.JPG
    64,6 KB · Okunma: 40
çok garip bir bisiklet bende bulamadım.

@Umtdgny
Selamlar. Bana da sormusunda hic anladigim bir konu olmadigindan ses etmedim. Ustundeki stickerleri face hesabin varsa tines sticker diye arat bulursun. O arkadas yapiyor

• Beğen
Tepkiler: Umtdgny
Bisikletkniz tomasini olması için en azından dropoutlar campagnolo olmalı. Bu en basit belirti ve markalı birşey olsa yine dropoutlar kaliteli olmalı yani Campa vs panoları olmalı.
Gerçekler malesef tomasiniden yana değil başka bir diğer arkadaş gibi sizde kendinizi kandirmasaniz ve öyle olduğuna inanmasaniz çok iyi olur.

@Murat Cömez dropoutlarda campagnolo yazmıyor evet grup set frenler harici campagnolo ama bir türlü bulamıyorum kadronun markasını sizin yorumunuz nedir ?

@Umtdgny
Bisikletiniz hakkinda bir sey diyemem cünkü bu tür biribirine benzeyen yüzlerce ayni kadro var. Dedigim gibi dropoutlar da herhangi bir sey yazmiyorsa zaten önemli bir kadro olmadigi oradan anlasilir. Aynizamanda aynakol göbeginin BSA mi yoksa ITA mi oldugunu tespit edin böylece hic yoktan Italyan yada baska bir ülkeye ait oldugunu anlarsiniz.
Kadro numarasindan hic arastirmaniza gerek yok cünkü kadro numarasindan hangi üretici oldugunu bulamasiniz ve bugüne kadarda o numaralarda üreticiye ait bir rakam yok.
Eger tomasini yada baska bir ünlü marka olsaydi 1 veya 1den fazla pantosu olurdu ki sizin bisikletin hic bir yerinde pantoda yok. Bisikletinizin boyasi veya Kromu sonradan atilmis cünkü hatasi/yanlisi arka catalardan belli oluyor.

Markasini bulmak gercekten o kadar onemli mi arkadasim? Relaks ol bosver

@mariokaldato 17-18 gün sonra vatani görevimi bitireceğim. Ardından hemen restorasyona başlayacağım ondan sebep bulmaya çalışıyorum :)

@Murat Cömez bottom braketten mi ? Bahsediyorsunuz ayna kol göbeği ? Üzerinde SKF var

Geri