Merhaba, geçenlerde bacanağım gazeteden kuponla aldığı ve hiç kullanmadığı
18 vitesli peugeot mosaique bisikletini bana verdi. İlk işim üzerine maxxis detonator takmak oldu, güzel bir göbek bakımı ve deneme sürüşünden sonra, yanıma gelen bmx li bir çocuk kafamda şimşek çakmasına neden oldu
Çocukken BMX im ile ne mutluydum. Sonra forumda bu sayfayı buldum. Şimdi ise bu bisikleti tutmayan fren ve ağırlık yapan viteslerinden kurtarmak istiyorum ... Fixed Gear a nasıl çevirebileceğim hakkında bana yardım edebilecek kişiler olursa çok sevinirim. Yakında (belki bugün) 80 li yıllardan bir cromoly tubular ! lastikli belki campy donanımlı bir yol bisikleti alacağım. Onu da belki çeviririm. Şimdi bisikletten bahsedeyim , üzerinde 6x3 18 vites var . aynakolu yakından incelemedim. Bisikletin geometrisi yolları andırıyor. Tam bir dağ değil. Güzel bir fixie olacağına inanıyorum
Yardımcı olabilecek arkadaşlar ayrıntılı resim ve mevcut olan parçaların teknik özelliklerini sorarlarsa, hem resimli olarak hem de ölçerek burada yazabilirim.
Kafadan frensiz fixie ye geçmek sorun yaratır mı
Yardımcı olabilecek arkadaşlar ayrıntılı resim ve mevcut olan parçaların teknik özelliklerini sorarlarsa, hem resimli olarak hem de ölçerek burada yazabilirim.
Kafadan frensiz fixie ye geçmek sorun yaratır mı