Scudo Sports

Bisikletimi Satan Dolandırıcı

Mevsimsel piyasa koşulları oluştuğunda bu gibi dolandırıcıların çoğalması kaçınılmaz.Eğer ürün normalin çok altında bir eder ile satışa çıkıyorsa,satıcının ifadelerinde bilgi yanlışlığı varsa,telefon konuşmalarında çelişkiler bulduysam,fotolar eski ya da kopya ise,kapora istiyorsa,farklı bir şehirden ilk elden görülmeden satılmaya çalışılıyorsa,bir madrabazlık,hilekarlık,sahtecilikten kuşkulanırım.
Eskiler bilir:Sülün Osman dünya tarihine geçmiş bir efsanedir.Peki onu efsane yapanlar kimler:koptum:

• Beğen
Tepkiler: Groims
Scudo
@mehmetsunu
John Wick nasıl olur?? :D:D

@Deniz A
A-aa! Benim bisikletim bu! Bugün forumda satışa koydum. Fotolar eski fotolar, benim aldığım arkadaşın çektikleri.

özel mesaj attım, çalıntı sonucu satıyorsunuz diye, sahibi olsam gökçeadaya son derece soğukkanlı birkaç adam toplayıp giderdim.

• Beğen
Tepkiler: toma
arkadaşlar malum sitede şikayet kısmı var ve eminim ki birçoğumuzun orada üyeliği de var. ben girip şikayet kısmına

ilanı veren adam dolandırıcı, bisiklet sahibini tanıyorum onun bisiklet ilanını koyarak insanları dolandırmaya çalışıyor. HEMEN İLGİLENİN.

şeklinde yazdım. kabul böyle şeylerin önüne geçmek zor ama burada bunları herkes yazarsa sahte, dolandırıcı vs diye ne kadar çok şikayet edersek o kadar önüne geçeriz diye düşünüyorum. birlik olmadan çözülecek bir durum değil. 2 defa bisikleti çalınan kişi olarak ve hukukçu olma adayı olarak böyle şeyler kanıma dokunuyor. herkese iyi akşamlar.

• Beğen
Tepkiler: Jacobox
Vay arkadaş! Acayip sinirlendim ya!

Böyle bir duruma malzeme olduğuma mı üzüleyim, bu şerefsizlerin bitmediğine mi?

Aman dikkat dostlar

@Alizee Söylediğinize katılmıyorum şehir farkı ve iş çeşitli nedenlerle elden teslim alınamadığı durumlar oluyor maalesef.

@Orhan Akarkut

Alıcı gibi mesajlar atacağım, bakalım neymiş derdi, hilesi anlarız.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

307369627

Bir ornek daha. Karbon kadrolu rotwild r2 hardtrail dag bisikleti sram xx1 set mavic crossmax jant seti.
8.8kg lik mtb 2100 lira !!!
Ve yine ucra bir sehirde !!!

Ve hepsinin ortak bir yonu daha var,ilanlarda saticinin numara kismi kapali.

• Beğen
Tepkiler: Eibec
Vay anasını be gecenin biri ve bu konu 150 kişi tarafından takip ediliyor. Misafirlerin bir kısmı acaba satıcımıdır ne. Napacaksınız işte bisikletforum yazarları canan karatay değil her biri pırıl pırıl uyanık adamlar. Dedektif gibi takip ederler, kelebek gibi uçar arı gibi sokarlar, tufaya düşmezler. Bilginiz ola.

Ben malum site uzerinden ilani sikayet ettim. insallah kapatilir en kisa surede

arkadaşlar bu şeref yoksunu pi.. leri elime geçirmeyi çok isterdim,geçen sene dişimden tırnağımdan artırıp biriktirdğim biraz param var idi,bu sitede dolandırıldım,o pi.. karşıma çıkmasını çok ama çok isterdim vallahi öyle güzel bir döverdik ki ah be arkadaşlar dikat edin inanın çok var bu şeref yoksunu pisliklerden

Şöyle bir ilan daha var;
Daha önce de sahibinden başka bir isimle satılığa çıkarılmıştı.2 gün durmadan yayından kalktı. Satıldı zannetmiştim.

Bu 2015 yılı forum satılık konusu; 4400TL istemişler.

Satılık - Eddy Merckx Emx-1 Karbon Yol Bisikleti

Bu da şu anki satılık ilanı. 1850 TL istiyorlar.

(link)

Enterasan.

Not: ilan yazısı yine aynı. Hatta burda da özelden yazın konu kirlenmesin yazılmış. Ve bisikleti satan her defasında aynı fotoları kullanıp yine sıfır bisiklet diyor. Sanırım aynı vaka.

İlan yayından kaldırılmış. Adamdaki ticaret zekasına hayran kaldım...

@Fatih Anıl

@avkebele

Screenshot_2016-06-07-17-37-27_1.jpg
Screenshot_2016-06-07-17-37-33_1.jpg

Her iki ilan da aynı kişiye ait gibi görünüyor. 14 dakika arayla konulmuş. Kopyala yapıştır yönetimi kullanılmış. Ve şu anda yayında değiller.

Bisiklet camiası dikkat etmeli.

Geri