Scudo Sports

Bisikletimi Satan Dolandırıcı

Bundan bir kac ay once merida reacto 500 yol bisikleti ilani vardi 2300 liraya.
Surekli sahibinden.com a bakarim hastalik derecesinde,ilan yayinlanir yayinlanmaz aradim almak istiyorum vs dedigimde herif senden once birisi aradi o almazsa donerim aksam 11 gibi tekrar arayin falan dedi. Aradim telefona ulasilamiyordu zaten sonrasinda da ilan kalkmisti. Ilanda da yine standart seyler,yok oglana aldim binmedi,yok arkadasimin,yok bilmem neler falan.
Dikkat edin il disindan bisiklet alirken kuru kuruya kapora verecek saflikta arkadaslar forumda yoktur diye umuyorum. Ama bu saf dolandiricilar da hakikaten geri zekaliymis yani il disindan alacak olan adam fotigraf video istemez mi hic farkli sekillerde.

Scudo
@Alizee anlamak istediğiniz şekilde anlıyorsunuz lafımı.
herkes büyük şehirde yaşamıyor istanbul izmir ankara gibi ve ya gidecek durumu yok.
kendi bulunduğu şehirde ve ya çevre illerde değil gönlüne yatan bisiklet.
gören de sanır ki herkesde aynı çeşit bisiklet var da herkes satıyor aynısını aynı fiyata

@Selami53
Üstat bu bisiklete bakmaya bende gidicektim aynen dediğin gibi konuştu bende güvenip gitmedim kırmızı merida esenyurtta

• Beğen
Tepkiler: erkanbolukbasi
@NewStyle Boyle nezih,elit ve kaliteli bir spor dalina yasam stiline boyle serefsizlerin pineklenmesi sinir bozucu cidden.

• Beğen
Tepkiler: Tuzlu_Fıstık
@dethagorf Siz sadece janti 500 tl olan bisiklet icin kapora verip 1500 tl fiyatina almaya yeltenirmisiniz? cevaplayin

@Alizee Yeltenmem benim yaptığım yorumla sizin yaptığınız yorumun alakası yok.
Ben memlekette başka bisiklet satan kalmadı zaten yorumunza cevap verdim.

@Aenescan

Sıfırı 3.500 civarına bulunabiliyor. Fazla sert kullanıldıysa yada kadroda vs. sorun varsa fiyat normal.

Normal olmayan kısmı ağırlığı :) 7 KG civarında yazmışlar maşallah. 9 KG civarı diye biliyorum o makinayı.

@Berke
Hemen Russkhof u aramak lazım....:D:D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Geri