Scudo Sports

Bisikletimi Satan Dolandırıcı

Fatih Anıl

Aktif Üye
Tepki
70
Bisiklet
Cannondale
Merhaba arkadaşlar.

Malum sitede gezerken birde ne görüyüm. Şu an kullanmakta olduğum bisikleti arkadaş çanakkaleden satışa çıkarmış. Bisiklet bir zamanlar Baki Kayan'ın kullanıp sattığı Caad 10 bisiklet.
Resimleri Baki Abinin satışa çıkardığı zamanki resimler. Açıklama direk kopyala yapıştır.

http://s33.postimg.org/5f7gwbz4f/Ads_z.png

Buda Baki Abinin zamanında ki ilan.

http://s33.postimg.org/9trhc2dn3/Ads_z.png

Malum sitedeki ilan.
(link)

Baki Abi'nin forumda açtığı zamanındaki ilan.
Satıldı - 6.9 kg... cannondale caad10 team color

Valla ne diyeceğimi şaşırdım. Dikkat edelim arkadaşlar.

Scudo
@Fatih Anıl Büyük ihtimal kapora isteyecek cok arayan var diyecek su zaman bakamaya gel diyecek zamankninda 2 arkadas böyle kapora verdi sonrada aradi acmadilar polise gittik şikayete elimizden bir sey gelmez kendi rizaninla vermissiniz dedi dikkat etmek lazım.

Keske buraya yazmadan polise haber verseydin ;)

2 sene once bir arkadasin basina gelmisti. Olmayacak bir fiyata can am atv bulmustu sahibinden de.... Ankaraya yola cikiyor ... bir kac kere telefonla konusuyorlar.... sonra bulusma zamani, isim cikti bilmemne koyune gelirmisin... nerdesin vs .... bizim arkadas son anda uyaniyor, git gide soteye cekildigine. Ve arkasina bile bakmadan donup geliyor....

Ben ürün ilanini sahibinden. Com üzerinden şikayet ettim.fark edip uyarmaniz birilerinin dolandirilmasini önlemiş olabilir...

Beyler benden uyarması, öyle polise, askere, hacıya, hocaya giderek bu sektörün önüne geçemezsiniz. Onun için size tek bir tavsiye: Devir kötü kolla ....

• Beğen
Tepkiler: Emre Yönlüer
Bakın bu ilanda şüpheli
(link)
Zamanında forumdan bir arkadaş yine forumdan başka bir arkadaşa satmıştı

Foto ve özelliklerini direk kopyala yapıştır yapmışlar

@mahmut koç
Keşke iyi bir avukat bulup dava açsaydınız eğer kanıtlayabilseydiniz birşeyler olurdu diye düşünüyorum tabi hukukcu abiler daha iyi bilir ama...

Ya bu sahibindenden ilan veriyordum açıklamada telefon numarası olamaz diye ilanımı onaylamamışlar şu ilanlara bak adam konu altına yorum yapmayın diyor bu nedir yaa bu nedir sahibinden sitesini kesinlikle onermiyorum

@kutlucan Arkadsimdan 75 tl kapora istemisti haftasonunda gidip alacakti ama parayi yatirinca bir daha ulasamadi 75 tl icinde avukat filan sikayatci oldu polislerin dedigi bir sey cikmaz eger o kisi ile 2 ya da daha fazla sikayet suc duyurusu olursa dolandırıcılik davası oluyor dedi ordaki polisler.

Takdir edilesi bir özgüven

bu tipler yüzünden yarı fiyatına verdiğim kendi bisikletimi satamıyorum arkadaş
neyse soran olursa 2006'dan beri malum sitenin üyesiyim yamuk olmaz :)
(link)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Teşekkürler bilgilendirme için mutlaka birilerinin canı yanacaktı...

Bir şey çıkmaz diyen polis yalan söylüyor, tabiki siz parayı eft yaparken ne için yaptıpınızı söylemişseniz. Yani böyle durumlarda eft bilgisi olarak açıkça yapılan ticaretin ne olduğunu yazmalısınız. Kişi inkar etsede kayıtlar sizi doğrular. Ben bu şekilde araba alıyorum sıkıntı olmuyor.

Upgrade nedeni ile 2 kez bisiklet sattım, tek şartım sadece elden teslimdi, kapora falan kimseden istemedim gelip görün beğenin kısmetse sizin olur dedim. Aynı şekilde görmeden dokunmadan 2. el bisiklet almadım. Aman diyeyim...

Geri