bisikletimi aldım 2. gün arkadaşm rica etti bi tur için verdim ama :(

byloft

Aktif Üye
Kayıt
6 Eylül 2006
Mesaj
158
Tepki
98
Şehir
Gaziantep
ameoba hussar bisikletimi ne zorluklarla ne şartlarla aldm. aldığmın 2.günü arkadaşım bi tur atmak için istedi tamam dedim geldi bak şimdi arkayı kaldırcam dedi hyırr dememe kalmadan kaldırmaya calıstı ve takla attı bisikletim çizik içinde :( kimseye vermeyin bisikletlerinizi
 
Scudo

d.berkay

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ekim 2006
Mesaj
3.863
Tepki
3.046
Şehir
Ankara
İsim
Demir Berkay
Bisiklet
Marin
Geçmiş olsun kardeşim üzüldüm gerçekten...

eğer çok derin değilse pasta cila ile kapatmayı deneyebilirsin ama yinede çok geçeceğini sanmıyorum...üzüldüm senin adına bana olsa boğardım herjalde arkadaşımı..
 

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
1.849
Tepki
457
Şehir
İstanbul
Böyle bir durumda ne denir ki? Büyük geçmiş olsun.
 

bora_jb

Forum Demirbaşı
Kayıt
6 Ocak 2007
Mesaj
465
Tepki
106
Şehir
izmir
ya bılmıyorum bence cızıklere o kadar onemvermemelısın yanı tabıykı senın sahsı dusuncen ama ustunde bir sanat eseri varsa;) o zaman ıstedığını yapabılırsın karsıdakıne:)
ben bısıkletımı dagdada kullanıyorum ya ıster ıstemez ınsan dusuyor haftanın sadece cuma cumartesı ve pazarın cok azı bınebılıyorum ve o 3 gun ıcerısınde en az 2 kere kotu dusuyor 5 kerede hafıf dusuyorum ama oyle normal alanlar değil parkurlar gıbı yerlerden orman işlerinin actığı yolardan falan ınınce su anda bısıklkette baya cızık var bende uzuluyorum ama elden bırsey gelmez...
 

OĞUZ

Üye
Kayıt
21 Temmuz 2006
Mesaj
63
Tepki
4
Şehir
İSTANBUL
en güzeli prensibim kusura bakma arkadaşım diyip atlatmak bnm gibi:) bu arada ne durumda olduğunu tahmin edebiliyorum ama teselli edilebilecek bir durum değil gerçekten çok kötü bide yeni almışken geçmiş olsun...
 

kcuk_

Forum Bağımlısı
Kayıt
22 Şubat 2007
Mesaj
706
Tepki
180
Şehir
Plovdiv(filibe
malesef aynısı benim basımada gelmisti :( artık ailem haricinde kimseye ''bir tur olsada vermemeyi ''prensip haline getirmeye calısıyorum'
 

Ender Alıcıoğlu

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Haziran 2006
Mesaj
2.405
Tepki
3.923
Şehir
Antalya
@byloft

Bertan'cım merhaba

Olan olmuş , ne yapalım çareside yok. Tabi herkesin malı kıymetlidir, ama arakadaşlıkta çok kıymetlidir.
Şimdi bisikletin yeni olduğu için üzülmüşsündür. Ama biraz eskiyince bana hak vereceksin. O düşüşte arkadaşının kafası yarılsaydı, sanırım sende arkadaşın için üzülürdün.
Ama sanada hak veriyorum, yep yeni bisiklette daha 2. günü çizilince insan tabiki üzülür. O çiziklere sen artık nazar boncuklarım diye bak. :)

Güle güle kullan bisikletini.
Tabi bisikleti aldın ama inşallah, kaskını, eldivenini ve gözlüğünüde almışsındır. Bu saydıklarım bisikletin ayrılmaz parçalarıdır. İhmal etme ve hemen onları da al.

Sevgi ve selamlarımla.
Hoşçakal.
 
  • Beğen
Tepkiler: özençekçen

Hasan Çağri

Forum Bağımlısı
Kayıt
12 Ağustos 2006
Mesaj
4.541
Tepki
4.701
Şehir
Bostancı, İstanbul
Bisiklet
Specialized
Herkesin malı kıymetliyse bisikletini kimseye vermesin Ender abi... Benim düşüncem bu... Gece bile baş ucumda tuttuğum bisikletime ben kardeşimi bile bindirmiyorum açıkçası değil arkadaşımı yani...

Ayrca dağ isikleti dediğiniz şey çizilmek düşmek içindir arkadaşlar sonsuza kadar öle prıl pırıl kalmayacak zaten...
 

İsmail Ağıllı

Forum Bağımlısı
Kayıt
5 Ağustos 2006
Mesaj
1.691
Tepki
833
Şehir
Ürgüp, Kapadokya
geçmiş olsun üzüldüm cidden çağrıya katılıyorum ben babam binmek istiyor bindirmiyorum çünkü çok zor aldım ve gözüm gibi bakıyorum :)
 

extremunction

Daimi Üye
Kayıt
3 Mayıs 2007
Mesaj
350
Tepki
198
Şehir
antalya
geçmiş olsun, anlayabiliyorum seni çünkü insanın kendine olmuş gibi içi gidiyor böyle bir durumda. ben de birkaç yıl önce arkadaşımdan emanet almıştım bisikletini ve arka göbeğini dağıtmıştım istemeden. yaptırıp verdim tabi ki.. geçtiğimiz günlerde de başka bir arkadaşımın başına geldi buna benzer bir durum. o da vermişti birine ve arka aktarıcısı kırılmıştı. bisikleti verirken en azından dikkatli olması konusunda uyarabiliriz arkadaşlarımızı, eş - dostlarımızı. ama en önemlisi can sağlığı..
 

Bibendum

Forum Bağımlısı
Kayıt
19 Aralık 2004
Mesaj
760
Tepki
463
Şehir
Zübüşler Diyarı
Yazık bisikletine bence arkayı kaldıran arkadaşının çocokluğundan beri hiç bisikleti olmamıştır.Keşke vermeseydin !...
Eğer bisikleti olsaydı arkayı değil önü kaldırıp giderdi diye düşünüyorum...
 

Bülent ÖZER

Forum Bağımlısı
Kayıt
29 Ağustos 2006
Mesaj
3.011
Tepki
2.822
Şehir
istanbul
Bisiklet
Colnago
eğer o kişi gerçekten arkadaşımsa ben bisikletimi arkadaşıma veririm kaç para olursa olsun arkadaşımın hatırını kıracağıma bisikletim kırılsın bu benim şahsi görüşüm lütfen kimse alınmasın tepki değildir.
 

Hasan Hakan Koç

Forum Bağımlısı
Kayıt
1 Kasım 2006
Mesaj
1.293
Tepki
1.177
@Bülent ÖZER

Allah herkese senin gibi arkadaş versin senin gerçektende böyle yapacağına yürekten inanıyorum Bülentcim .

Gerçek bir arkadaşımız ise mevzusu dahi olmaz . eğer gerçekten arkadaşımız değilde öylesine bizim en değerlimizi vermişsek kendimizi eleştirmeliyiz . Az da olan arkadaşalığımızın belkide bitme noktasına gelmesinin suçunu önce kendimizde aramalıyız .
Çünkü biz malesef insanları kırmadan hayır demesini bir türlü öğrenemiyor ve öğretemiyoruz sanki bizim için ne kadar önemli olduğunu anlatsak ve örneğin onun çizilmesinin bizi nekadar üzeceğini anlatsak kötü birşey yapmış olacağımız düşünüyoruz.
asıl hata olan gerçekten çok daha değerli olanı ayır edemeyip hayır demesini veya önemli olanı ayırt edip problem oldumu da gönülden canın sağ olsun senden kıymetlimi demesini öğrene miyoruz. .

Buradan sevgili dostlarıma affınıza sığınarak küçük bir öneri de bulunmak istiyorum lütfen hergün güne güzel başlayınız ama güne başlarken kendi kendinize güler yüzlü olmak şartıyla birkaç değişik tarzda hayırı mümkünse bir ayna karşısında söyleyiniz .
Unutmamak lazım genellikle bizi düşünmeden söylediğimiz evet ler, ayıpsın abiler, tabii dükkan seninler üzüyor.. Düşünülerek sebepleriyle söylenen kibar hayırlar asla kimseyi üzmez daha gerçekci ve kalıcı dostluklar oluşturur.
 

Serkan Taşdelen

Forum Bağımlısı
Kayıt
27 Şubat 2006
Mesaj
2.660
Tepki
4.806
Şehir
Türkiye
Üzülme Bertan'ım...
Daha kötüsü olmadığına şükret. Ya arkadaşına bişey olsaydı, ya da bisikletin daha kötü olsaydı.. İçini rahat tut. Bu sana hem ders olmuş oldu. Malının kıymetini bilenlere teslim edersin bisikletini en azından.

Sevgiler...:(
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER

iLucky mT

Üye
Kayıt
30 Nisan 2007
Mesaj
41
Tepki
11
Şehir
Caddebostan
bisiklet mi bana hizmet ediyor ben mi bisiklete?
arkadaşım dediğim insan eğer ilk bindiğinde bisikleti ateşe verse de üzülmemek lazım, bisikletin yenisi mağazada duruyor ama ya arkadaşların yenisi?
bisiklet çizilmesin isteniyorsa tek yolu binmemek =)
 
  • Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER

cazgır

Forum Demirbaşı
Kayıt
2 Ağustos 2006
Mesaj
424
Tepki
83
Şehir
Kadıköy
Evet ya bende ne uğraşlar, ne ısrarlarla aldırmıştım XC1000'imi. Ama daha bikaç haftalıkken yazlıkta arkadaşlarıma 1 gün içinde bikaç defa vermiştim ve ön maşaya bakmak bile istemezsiniz:boese157: :mad:
 

Burak Meşe

Forum Demirbaşı
Kayıt
19 Ocak 2007
Mesaj
586
Tepki
260
Şehir
İdealtepe-İstanbul
Arkadaşlarım birşeyimi istediğinde veririm, itiraz etmeye gönlüm el vermiyor :) Eğer verdiğim şeyi kaza ile kırarsa ses çıkartmam ama kullanım amacı dışında kullanıpta zarar verirse vay haline ! :D Özellikle birilerine CD verirken çok tembihte bulunurum ama yinede gözüm gibi baktığım CD ler üzerinde kayak yapılmış gibi geliyor. Gelde sinirlenme :)

Para ile herşey alınır ama gerçek arkadaşlık para ile satın alınmaz. Bunun için hiçbir malın benim için değeri yok. Bir gün nasıl olsa bozulacak. Arkadaşlık bozuldumu tamiri zor oluyor. Çok kafaya takmamak lazım böyle şeyleri
 

Özgür!

Forum Bağımlısı
Kayıt
2 Ocak 2007
Mesaj
1.086
Tepki
539
Şehir
Güzelyalı, İzmir
@bora_jb

benım bısıkletın ilk cizigini bora yapmıstı:D
ama canı sagolsun hiç sorun degil
cünkü cizik problem degil benim için
nolcak ki
 

Ozge Deniz

Forum Bağımlısı
Kayıt
11 Kasım 2006
Mesaj
983
Tepki
328
Şehir
Izmir
kötü olmuş.geçmiş olsun.cana gelcene mala denir hep.dogru ama kıymetli eşyaları vermemek lazım.ben vermem bisikletimi.hatta dokundurtmam bile kimseye.tekerini bile kendim degiştimeye çalışıom.şamrelle yapıştırma falan.genede üzülmeyin...
 
  • Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Kayıt
3 Temmuz 2005
Mesaj
7.157
Tepki
7
Valla byloft mesele arkadaşına bisikletini verip vermemek değil, senin bisikletinle tabiri caizse "artistlik" yapan arkadaşında! Emanet bisiklet sonuçta dikkatli olmak lazım. Ama üzülme, nazar değmez bisikletine ;)