Scudo Sports

Bisikletim çok yakıyor

NoIde4

Aktif Üye
Tepki
154
Başlangıç
2017—18
Bisiklet
b'Twin
Geçende şileye gittim ve yaptığım harcamalar şöyleydi;
1,5'dan 2 poğaça + çay = 4tl
5 şişe su = 5tl
gözleme + çay = 10+1tl
Toplamda 20tl
Bisiklette artık fazla yakmaya başladı

Scudo
daha bunun bakım, zincir yağı, lastiği, yıpranan kıyafetleri, duşu gibi görünmeyen masrafları da var
onları da katsan 13 kuruşa çıksa 100km'de 2 l benzin yakıyosunuz. Çokmuş cidden :acpsnr:

Bunu ben de düşündüm geçen gün. Her sürüş masraflı olmaya başlıyor böyle. Bakımlar, iç lastik ücretleri falan, onları saymıyorum bile. :srnsml:

0,12krş muş neden yalnış oldu bilmiyorum 160km/20tl yaptım ama bi terslik var :D

@Kovalski Listede eksik var. Kaç kalori yaktığını yazmamışsın.

@FARGO
Kalori hakkında verim yok

Botlarınız mı yakmaya sebep veriyor acep? CAAD farkı durumu değiştirebilir. :hhhhhh:

Sadece gezi değil ulaşım amaçlı da kullanılırsa km birim masrafı oldukça düşüyor. Örneğin her gün işe gidip gelme vb.

166733d1282255310-samsunlu55img_0731.jpg

belediyecesmerezillik2-be4b801f.jpg

Bu ikisiyle tur bedavaya gelebilir. Ama bulabilirseniz tabi. Eskiden çeşmeler daha çoktu artık pek yok. İncir ağaçları da keşke bütün yol kenarlarına ekilse.

@Kovalski
20/160 olarak hesaplanır tl/km
kilometrede 0.125tl yakmış :D

Gözleme yemek hata.Gözleme susatır.Susayınca maliyetlerin artar.Sular 0,5 alınırsa yine çok tutar.Su en az 1,5 litrelik olmalı ki maliyet düşsün.

hocam yakıtın ucuz olduğu yerden dolum yaparsan maliyet düşer. evde çayı demle termosa koy ekmeğin arasına da domates beyaz peynir tamamdır yarısını başlangıçta yersin yarısını da molada sudan ucuz :ssrtcbya:

ben de dün k.çekmece polonezköy git gel yaptım. vapur parası, sayısını hatırlamadığım kadar çok alınan pet şişe su ve ilaveten eve dönüşte mideye indirdiğim 4 tane lahmacun. turun tek bedava tarafı yol kenarıdaki böğürtlenler ve ikinci köprüden kaçak geçiş :D

@hamlet2006
şile yolunda yenilebilicek başka bir şey yok aşırı ıssız :(

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Geri