Scudo Sports

Bisikletim çok yakıyor

@finarod

Asıl hikaye şöyle : Elité Loli sipariş etmiştim. sanırım 20-22 TL idi. Elime ulaştığında shrink ambalajını açtım kokladım hafif koku vardı. Koku Testi ve hijyen için deterjanlı su ile yıkadım. İçindeki plastik kokusu gitti ama deterjan kokusu kaldı bu kez.. defalarca bol su ile tekrar tekrar iyice çalkalayınca koku epey azaldı ama hala az biraz (belli-belirsiz) var.. Buradan da anlaşılıyor ki koku iç çeperlere yapışıyor.

Sirke'den haz etmediğim için hiç evde bulundurmuyorum. Sanırım Elma Sirkesi kullanıyorsunuz? Kokusu ve tadı Üzüm sirkesinden daha hafif olduğu için tahmin yürütüyorum.

Sirke ile temizlik önerinizi dikkate alacağım.

Benim aldığım ürün şu : (satıştan kaldırmışlar şu an. sanırım sonuna yetiştim. Siparişten baktım Fiyatı 12.86TL idi) (link)

En çok dikkatimi çeken şey CoolGear ürünlerinde soğutucu Jel tüpünün dondurulduktan sonra 5-8 saat aktif iş görmesi (soğuk tutma) iddiasıydı.

İhtiyacı olan diğer ürünlerine de link vasıtasıyla bakabilir.

Elime geçtiğinde izlenimlerimi memnuniyetle paylaşırım. (Hepsiburada'nın kendisi satıyor bu ürünü..Yanlış bilgi vereceklerini sanmam..Tahmini teslim tarihi 5-8 Ağustos olarak belirtilmiş siparişimde)

• Beğen
Tepkiler: Rocketman
Scudo
@irfananar
Ağzına kadar su doldurup kapağı açık olarak bir iki gün bekletmeyi dene kardeşim deterjan kokusu yok olacaktır

• Beğen
Tepkiler: irfananar
üniversite hocam tdi motorlu aracı ile gidiş dönüş toplam 20 km yolu 1 lt tüketim yaparak ulaşmını sağlıyor
arabaların ilk başlata alırken çok fazla para verilmesi,kasko-sigorta-mtv-muayene,yıllık bakım gibi şeyleri saymazsak cidden hiçbir şey
bisikletle biz o 20 km yi gitmek istesek biraz su,biraz içecek,biraz de bar tarzı bir şeyler almak için markete gitsek 5 tl nin altında çıkmak zor araba ise 5,80 tl ile gidiyor hem zamandan kazandırıyor,hem yorulmadan rahatça gidip geliyorsun

Büyük şehirleri bilemem ama. Çanakkalede masafeler çok kısa. Bir uçtan diğer uç 10 km. 3-5-7 km için otobüs bekleyip sanırım git gel 5 tl vereceğine bisiklet çok ekonomik oluyor. Ve yazılan diğer masraflar pek olmadığı için gayet karlı oluyor.

Bence camilerden ve köylerden istekte bulunun. Ne de olsa misafir perveriz değil mi :D

Yakıt olarak yeni favorim. Tadım yer fıstıklı bardan çok çok daha pahalı. Ama ne ucuz ki?

upload_2018-9-27_11-36-18.png

Powerade dışında, bir kaç basit çikolata işimi görüyor.Her şeyde olduğu gibi bisiklettede sistem oturuncaya kadar bol bol harcama çıkıyor, ondan sonrası biraz kullanıma birazda şansa kalıyor.

artık sadece muz alıyorum 3 muz'un verdiği enerjiyi başka şeyden görmedim (uzun tura çıkıyorum çıktımı).

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Hocam hesabın yanlış. Şimdi Şileye gidiyorsan arabayla.
Yanında sevgilin ya da karın varsa hesaplar seninki ni katlıyor. Ben tecrübe ettim. Sen yine 20 tl ye kafa dinlemişsin:)

Günde 30-40 km sürüyorum, 0.5 litrelik mataram var, yetmiyor 1 liraya su alıyorum, 2 liraya soğuk çay alıyorum, yanında kek veya çikolata da iyi oluyor 2 lira da öyle gitse toplam 5 lira yakıyorum. 5/40=0,125 tl yani 12 krş yakıyormuşum.
Edit: Sürüş öncesi ve sonrası ekstra gıdalar da alıyorum, süt, köy yumurtası gibi. 5 lira da öyle gitse kmde 25 krş, aslında araba kadar yakıyormuşuz. :)

Araba vergi ve muayene vs ücretlerde yakıyor .

• Beğen
Tepkiler: Berke Can Yılmaz
Gravelle tura çıkıyorum, 200-250 km'de max 20 TL yakıyor.
Yolla tura çıkıyorum, 150 km'de 40-50 TL'yi buluyor. Yol bisikletleri çok yakıyor. :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ya arkadaşlar şaka olsun diye yapılan yorumlar hariç diğer hesaplı kitaplı yorumları okudukça geriliyorum. Yapmayın.

Bisiklet sürmeyince yemek yemiyor musunuz yaw ? :D
Yemek ve suyu masraftan sayıyorsunuz. Her gün 40 km iş - ev rotam var. Masraf sayacaksak eskiyen lastik / zincir sayılabilir. Onun dışında fazladan tükettiğim hiçbir şey yok.
Hafta sonları uzun sürüşlerde de normal kahvaltım / öğünüm dışında bir masraf olmuyor. Belki sürüş sonrası fazladan bir kahve... O da olsun zaten ;)

Geri