Scudo Sports

Bİsİkletİm Çalindi

Zeki Dönmez

Daimi Üye
Tepki
272
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

arkadaŞlar yukarida fotoĞraflari olan bİskletİm Çalindi gÖrenler ve duyanlar mutlaka bana ulaŞsin teŞkkÜrler.

Scudo
kilit kullanmayı bırakın binanın kapısı kapalı apartmana girmiş bodrum kapsı kilitli onu açmış bide bisikleti koyduğum kendimize ait bodrumun kapısını açmış birde üstündeki kilidi kırmış ben daha ne yapayım . :)

@Canberk Baydar

kilit kullanmayı bırakın binanın kapısı kapalı apartmana girmiş bodrum kapsı kilitli onu açmış bide bisikleti koyduğum kendimize ait bodrumun kapısını açmış birde üstündeki kilidi kırmış ben daha ne yapayım .

O kadar kilidi nasıl açmışlar anlamak mümkün değil... Geçmiş olsun... İnşallah bulursunuz...

• Beğen
Tepkiler: Zeki Dönmez
Anlaşılan önceden takip ve tam donanımlı gelmişler.Çok geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda bulursunuz.

• Beğen
@ademyener

teşekkür ederim sanırım dediğiniz gibi olmuş.

Geçmiş olsun.Polise haber verin.Olay yeri inceleme gelsin.Çevrede güvenlik kameraları var sa onları incelsinler.Başıma geldiği için biliyorum.Çok zor bir durum.Ayrıca,Ktm öyle yaygın bir marka değil.İnşallah en yakın zamanda bulursunuz.

• Beğen
Abicim çok güzel bisikletti daha adam akıllı binemeden gitti inşallah en kısa sürede bulunur da eskisi gibi birlikte gezeriz :(

• Beğen
gecmıs olsun cok kotu bır durum polıse haber verın hatta varsa polıs tanıdıgınız araya sokun ısteseler parmak ızınden bıle yakalarlar aslında ama bu tur konularda pek ugrasmıyolar

• Beğen
abi büyük geçmiş olsun sen son meşe kapısına bu bisikletle gelmiştin gözüm caddelerde inşallah en kısa zamanda buluruz

@hash07

inşallah nejat ım çıksın gezeriz gene. sizde bakarak olun sağa sola

@emre arıkan

eyvallah emre cim çıksında bidaha gideriz meşe kpısına.

Geri