Scudo Sports

Bisikletim çalındı

Beyler bu sabah kocaeli darica osmangazi mah. Ataturk cad. Ebru sok. Da saat 11.00 aralarinda 2 tane torın marka biri siyah biri mavi 2 bisiklet de susluydu siyah olanda ayna vardi mavi de yoktu bulana para odulu var gorurseniz bu numara aramanizi rica ediyorum 0505 007 03 56 nolur gorurseniz arayin

Beyler bu sabah kocaeli darica osmangazi mah. Ataturk cad. Ebru sok. Da saat 11.00 aralarinda 2 tane torın marka biri siyah biri mavi 2 bisiklet de susluydu siyah olanda ayna vardi mavi de yoktu bulana para odulu var gorurseniz bu numara aramanizi rica ediyorum 0505 007 03 56 nolur gorurseniz arayin

Scudo
@esenmsb öncelikle geçmiş olsun. ikinci el letgo sahibinden .com gibi bir çok siteyi takip et ikinci el alacakları uyar bisikletin özelliklerini ve fotoları paylaş

Merhaba,
14.05.2020 tarihinde saat 19:30 civarında Recep Peker cad. Zühtüpaşa mah. Kadıköy-Kızıltoprak Bim marketin önünden bisikletim çalındı!
Beyaz Giant marka Escape rx3 bisikletim çalındı. Gören,duyan olursa lütfen iletişime geçsin. 05072502641
Resimleri paylaştım, çalınma anının resmi de mevcut. Bisiklet hırsızlığı - çalınma anı
505f8b5a-9fbc-4c6b-8450-9e77c2bac695.jpg
1e854283-a0ff-42c7-af07-1c5fe3a29150.jpgf787fdab-f1d2-4403-92de-0b4c9ef7ecdf.jpg

Merhaba,
14.05.2020 tarihinde saat 19:30 civarında Recep Peker cad. Zühtüpaşa mah. Kadıköy-Kızıltoprak Bim marketin önünden bisikletim çalındı!
Beyaz Giant marka Escape rx3 bisikletim çalındı. Gören,duyan olursa lütfen iletişime geçsin. 05072502641
Resimleri paylaştım, çalınma anının resmi de mevcut. Bisiklet hırsızlığı - çalınma anı
226768 dosyayı görüntüle
226769 dosyayı görüntüle226770 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun, yanınızdan ayırmayın.

Geçmiş olsun bu maske olayı hiç iyi olmadı.
Kötü niyetli insanlar için bir saklanma aracı adeta

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Geçmiş olsun. Umarım bulunur. En kötü kilit, kilitlememekten iyidir.

Gene ilk mesaj hırsızlık..
Keşke daha önceden çalınma olaylarını okuyup inceleme şansınız olsaydı ( olduysa da bir işe yarasaydı )...
Geçmiş olsun, hemen yasal yoldan ve bireysel araştırma seçenekleri ile şansınızı deneyin belki bulabilirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Maske sakat olmuş gerçekten

• Beğen
Tepkiler: bonder76
Çok geçmiş olsun. Polisten yardım bekleyip hiç zamanınızı harcamayın resmî olarak bildirin bir tutanak tutturun. Daha sonra o tutanakla çalan kişinin gittiği güzergahtaki dükkanlara rica ederek güvenlik kamera görüntülerini izlemeye çalışın. Her bulduğunuz görüntünün saatini not alıp cep telefonunuz ile kaydedin. Bu sayede maskeyi yüzünden indirdiği bir an yakalarsanız bir ihtimal bulma şansınız var. Polisin bunu yapması için en azından bir cinayet veya organize suç olması gerekiyor onun dışında bakmazlar. Tabii sokağa çıkma yasağından ötürü bunları 4 gün sonra yapacaksınız ama yüzünü tespit edebileceğiniz kalitede bir güvenlik kamera sistemi kullanan yer en azından 1 haftalık kayıt saklıyordur.

Gecmis olsun. Kendi cabasiyla bulabilen bir kac kisi var. Konulari okuyunuz. Satılan yerler zaman , yöntem, polis yardımı....

Geçmiş olsun, şu sıralar hırsız pazarları kuruluyor mu bilmiyorum ama çalan kişinin bir yerde bekletme ihtimali de var.
Merak ettiğim üzerinde hiç bir kilit yok muydu yoksa kilidi kırarak mı çalmış acaba?

Bu hırsızlığı yapan aşağılıklar beyinsiz olduğu için genelde bisikletleri sahibinden ya da letgo'ya koyuyorlar. Ya da bu bisikletleri yok pahasına alanlar koyuyor.

Bisikletforum'un sabit bir çalıntı konusu olsa ve gönüllülerden oluşan 5-10 kişilik bir çalıntı bisiklet ekibi olsa... Bu ekip günde 2-3 dakikasını ayırarak çalınan bisikleti sahibinden'de markası araclığıyla bulmaya çalışsa nasıl olur?

2 göz yerine 20 göz meselâ...

Geçmiş olsun, şu sıralar hırsız pazarları kuruluyor mu bilmiyorum ama çalan kişinin bir yerde bekletme ihtimali de var.
Merak ettiğim üzerinde hiç bir kilit yok muydu yoksa kilidi kırarak mı çalmış acaba?
Teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için.
Kilit yoktu maalesef kısa süre için markete girdim ve çıktım ama bu işin kısa süresi uzun süresi yokmuş, anına götürdüler.
Çok geçmiş olsun. Polisten yardım bekleyip hiç zamanınızı harcamayın resmî olarak bildirin bir tutanak tutturun. Daha sonra o tutanakla çalan kişinin gittiği güzergahtaki dükkanlara rica ederek güvenlik kamera görüntülerini izlemeye çalışın. Her bulduğunuz görüntünün saatini not alıp cep telefonunuz ile kaydedin. Bu sayede maskeyi yüzünden indirdiği bir an yakalarsanız bir ihtimal bulma şansınız var. Polisin bunu yapması için en azından bir cinayet veya organize suç olması gerekiyor onun dışında bakmazlar. Tabii sokağa çıkma yasağından ötürü bunları 4 gün sonra yapacaksınız ama yüzünü tespit edebileceğiniz kalitede bir güvenlik kamera sistemi kullanan yer en azından 1 haftalık kayıt saklıyordur.
Teşekkürler. Dediğiniz gibi yaptım hatta yoldaki mobese kameralarını çekip polise gönderdim. Kendim gidip kamerası olan yerleri kontrol ettim fakat bazı yerler "polisden yazı getirmeniz gerekli " diyerek vermedi. Polise gidip yazı istediğimde "biz zaten ilgileniyoruz, ekiplerimiz bakacaklar" şeklince cevap aldım.

@cnk46 Geçmiş olsun, çalan kişinin bisikleti bir yerde bekletme ihtimaline karşı yaya olarak o bölgede dolaştığına göre tekrar aynı bölgede görülebilir diye düşünüyorum. Eşgalinden, maske takmasına rağmen giydiği kıyafetlerden aynı bölgede dolaşılarak yakalanabilir bir ihtimal. Kamera görüntülerinden hırsızı gördüğünüzden, hırsızın haberi yok tahminimce normal hayatına devam edecektir.

Arkadaşlar boluda bir arkadadisimin kron xc100 marka 26 jant kırmızı siyah bisikleti çalındı özellikle yakın illerde letgo veya sahibinden bu özellikleri taşıyan şüpheli bir ilan görürseniz bana haber verirseniz sevinirim Bu arada şikayetçi oldu polis apartmanın güvenlik kameralarını sen incele demiş arkadaş da ben yoğunum inceleyemem deyince, o zaman işin çok uzun sürer demiş polis böyle bir mantık olabilir mi

Merhaba arkadaşlar Küçükyalı'da kapalı otoparktan bisikletlerimiz çalındı. Eğer gören duyan olursa haber verebilir mi ? Scott Aspect 660 ve Kron XC150 markaWhatsApp Image 2020-05-31 at 14.40.12 (1).jpgWhatsApp Image 2020-05-31 at 14.40.12.jpegWhatsApp Image 2020-05-31 at 14.40.12.jpeg
@abidin3714 bize de Polis aynısını söyledi, kamerayı izleyin birşey bulunca gelin falan dedi gönderdi. Kamera kayıtları 1 haftalık var, şu an izliyorum ama 1 ay önce de çalındıysa elimde hiçbir şey yok. Size de geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Umarım bulunur. En kötü kilit, kilitlememekten iyidir.
Hocam çalana yer mekan kilit işlemiyor malesef. Benim bisikletim daha dün çalıştığım avmnin güvenliğinin gözü önünde çelik şifredi kilidi kesilerek çalındı. Güven kalmadı kimseye bu hırsızlar yüzünden ..

@imamyakali Hocam çok geçmiş olsun, günümüzde çok yüksek bedelli bisikletler de var. Bisiklet firmaları bu işe bir çözüm bulması gerekiyor bence.

• Beğen
Tepkiler: imamyakali
Kesnlikle. Bir çözüm bulunmalı

Geri