Scudo Sports

Bisikletim çalındı

Geçmiş olsun.Temennim tez zamanda bulmanız.Zira kolluk kuvvetlerinin öyle araştırıp bulmak gibi bir özelliği yok

Scudo
Geçmiş olsun.Temennim tez zamanda bulmanız.Zira kolluk kuvvetlerinin öyle araştırıp bulmak gibi bir özelliği yok
Kolluk kuvvetlerine bir ihbar vs. gelmediği sürece arama/araştırma durumuna girmiyorlar malesef.

• Beğen
Tepkiler: EsQaRe
Bunları şu videodaki gibi avlamak lazım

19.07.2021 tahrihinde saat 19.20 civarlarında Ümraniye Atatürk mahallesi Çavuşbaşı caddesi papatya sokak lale apartman no 8 den bisikletimi alıp gidiyor şahıs kamera kayıtlarında üç kişi oldukları görünüyor polise müracaat ettim inşallah yakalanırlar da başka insanların da haklarına girmezler markası ümit accure 27.5 jant eğer görürseniz lütfen yardımcı olunuzIMG_20210708_134147.jpg

Dosyalar

• IMG_20210708_134147.jpg
    IMG_20210708_134147.jpg
    48,7 KB · Okunma: 4
19.07.2021 tahrihinde saat 19.20 civarlarında Ümraniye Atatürk mahallesi Çavuşbaşı caddesi papatya sokak lale apartman no 8 den bisikletimi alıp gidiyor şahıs kamera kayıtlarında üç kişi oldukları görünüyor polise müracaat ettim inşallah yakalanırlar da başka insanların da haklarına girmezler markası ümit accure 27.5 jant eğer görürseniz lütfen yardımcı olunuz269861 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun. Yarın itibari ile letgo ve de sahibinden sitelerindeki tüm bisiklet ilanlarına bakmanız gerekiyor. Polisten bişey çıkmayacak muhtemelen.
Hergün ilanlara bakın. Hergün tarih sıralaması ile yeniden eskiye listeleyin. Hatta yeni ilan koyulunca alarm koyun. Bildirim gelsin..

Umarım bulursunuz.

çok geçmiş olsun. üç kişi çalıyosa önceden planlamış olabilirler

19.07.2021 tahrihinde saat 19.20 civarlarında Ümraniye Atatürk mahallesi Çavuşbaşı caddesi papatya sokak lale apartman no 8 den bisikletimi alıp gidiyor şahıs kamera kayıtlarında üç kişi oldukları görünüyor polise müracaat ettim inşallah yakalanırlar da başka insanların da haklarına girmezler markası ümit accure 27.5 jant eğer görürseniz lütfen yardımcı olunuz269861 dosyayı görüntüle

Merhabalar, bisikletiniz çok güzelmiş. Ben de bir ara bakmıştım bu kemik jantlı modellere. Muhtemelen birdaha bulmanız zor. Ben de polise şikayet etmiştim ama bi nane çıkmadı. Şikayetimi de geri çekmeyi düşünüyorum. Bisikletler eve konulmadıkça çalınmaya mahkum :(

Geri