İnanılır gibi değil maalesef. Kamera kaydında her şey açıkça görünüyor muydu? Ayrıca eşkali belliyse prosedürün belli olması lazım.Geçmiş olsun, benimde 2017'de sıfır katlanır bisikletim çalınmıştı. Karakola gidip şikayetçi oldum. Kamera kaydı vardı ve eşgal net belli olmasına rağmen hiç birşey çıkmadı.
Evet kayıtta herşey açıkça net bir şekilde görünüyordu. Apartman kapı kilidini bozup depoya iniyor depo kapısının kilidini kırıyor, depoda duran bisikletin kilidini kırıp bisikleti çalıyor. İki kapı kilidi, bir bisiklet kilidi kırıyor. Tüm bunlar 4 dk içinde oluyor.İnanılır gibi değil maalesef. Kamera kaydında her şey açıkça görünüyor muydu? Ayrıca eşgali belliyse prosedürün belli olması lazım.
Burada birden fazla suç var. Bisikletinizin değerini bilemiyorum ancak hala görüntüler elinizde mevcutsa ve dediğiniz üzere şahsın eşkali belliyse somut olaydaki suç için zamanaşımı yok (suçun en basit halinde dahi 8 yıl+). Kaldı ki hırsızlık suçu takibi şikayete bağlı bir suç olmadığı için savcılığın olayı kendiliğinden araştırması gerekir ve sizin olayınızda suçun bir şikayet süresi de yoktur. Nitelikli hali kapsayan TCK 142 durumu mevcut çünkü.Evet kayıtta herşey açıkça net bir şekilde görünüyordu. Apartman kapı kilidini bozup depoya iniyor depo kapısının kilidini kırıyor, depoda duran bisikletin kilidini kırıp bisikleti çalıyor. İki kapı kilidi, bir bisiklet kilidi kırıyor. Tüm bunlar 4 dk içinde oluyor.
Hukuken nedir ne değildir bilmiyorum hocam, teşekkürler bilgi için. Polis olay yerlerinin fotoğraflarını çekti, ben de kayıtları verdim. İfade verip şikayetçi oldum. 6 sene geçti ses seda çıkmadı. Görüntüler silindi maalesef. Eski telefonumda kalmıştı.Burada birden fazla suç var. Bisikletinizin değerini bilemiyorum ancak hala görüntüler elinizde mevcutsa ve dediğiniz üzere şahsın eşkali belliyse somut olaydaki suç için zamanaşımı yok (suçun en basit halinde dahi 8 yıl+). Kaldı ki hırsızlık suçu takibi şikayete bağlı bir suç olmadığı için savcılığın olayı kendiliğinden araştırması gerekir ve sizin olayınızda suçun bir şikayet süresi de yoktur. Nitelikli hali kapsayan TCK 142 durumu mevcut çünkü.
Geçmiş olsun, sahibinden, letgo, Facebook mağaza, buralarda hemen bisiklet ilanı alarmı kurun. Tür olarak hepsini seçin, başka bir tür olarak bile ilana çıkabilir. Her gün belirli bir saatte tüm siteleri yeniden eskiye sıralayın kontrol edin. Bir süre sonra ezbere geçeceksiniz ama şansınız varsa bulma şansınızı arttırırsınız. Benim bisikletim çalındığında 3 ay sonra ilanda buldum. İnşallah siz de bulursunuz...Merhaba 31 Temmuz da oğluma aldığımız Corelli trivor 2.1 mavi renk bisikletimiz resimdeki şahıs tarafindan Bursa Tophaneden dairemin katından çalınmıştır. Bisikleti alalı 2 hafta olmustu. Konuyla ilgili yardımcı olacak olanlar varsa sevinirim. Karakola gittim. Kayıtları teslim ettim. Nerelere bakabilirim başka yardımcı olabilirmisiniz . Teşekkürler.
dechatlonda satılam en büyük U kilit+çelik halat kesin çözüm.Bu gibi durumlardan nasıl korunabilirim bisiklet evde duruyor ama dışarıda bazen bırakmak zorunda kalıyorum 15 dakika civarı
dechatlonda satılam en büyük U kilit+çelik halat kesin çözüm.
benim aldığım u kilit malesef şu anda sitelerinde yok nedense. Tur için bisikletinizin türüne göre yedek lastik pompa yama kiti alyan çakı seti tavsiye ederim ama bunlar beğeniye ve keseye göre değiştiği için herhangi bir ürün önermeyeceğim. dechatlonun kalitesi belli seviyede olduğundan alacağınız ürünlerin size yeteceğini tahmin ediyorum.Fiyat nedir acaba ve size ekstra olarak bir soru daha soracağım cuma günü pendik bostancı tur yapacağız ancak hiç ekipman aksesuar vs yok eşya port vs falan önerileriniz var mı decathlonda