Scudo Sports

Bisikletim çalındı

@Fury geçmiş olsun, adliyeye başvurup davanın açık olup olmadığını sorun, bu kadar kısa zamanda zaman aşımı olmaz. Bazı konularda 5 bazı konularda 10 yıl oluyor zaman aşımı. Bazılarında da hiç olmuyor ama bu onlardan değil. Zaman aşımı olmaması için ufacık bir hareket bir yeterli. Avukata gelince tabi öyle yapacak onun avukatı çünkü, aleyhte davranması ters olurdu, adamın işi o. Ayrıca dava devam etse de oradan hatırı sayılır bir para geleceğini de sanmıyorum. Olayın olduğu zamana göre bir bedel belirleyip paranın pul olduğu bu dönemde atıyorum bugun 5.000 olduysa o gün 2.000 ise, adam 500 e sattım diyecek siz itiraz edeceksiniz o da edecek uzadıkça uzayacak sonra gelen para olursa onunla 4 adet fren pabucu alırsınız anca.

Rahatsızlık vermek adına davayı devam ettirmek olabilir ama gelir elde etmek ya da tazmin amaçlı bir kazanım olacağını düşünmüyorum açıkçası, tekrar geçmiş olsun.

Scudo
Teşekkürler arkadaşlar.

Herkese iyi gunler gecen günlerde bisiklet calindi goren duyan olursa haber verirlerse mutlu olurum.
İstanbul/Fatih mevlanakapi mahallesi

Dosyalar

• Screenshot_2022-11-30-18-43-30-173_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-30-18-43-30-173_com.whatsapp.jpg
    78,1 KB · Okunma: 102
  • Screenshot_2022-11-30-18-43-01-679_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-30-18-43-01-679_com.whatsapp.jpg
    27,6 KB · Okunma: 100
  • Screenshot_2022-11-30-18-43-06-925_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-30-18-43-06-925_com.whatsapp.jpg
    26,7 KB · Okunma: 91
  • Screenshot_2022-11-30-18-43-24-926_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2022-11-30-18-43-24-926_com.whatsapp.jpg
    28 KB · Okunma: 83
Selam Herkese,

26.12.2022 tarihinde 10.kattaki apartman dairemin önünde kilitli olarak bulundurduğum Scott Slience 30M Şehir bisikletim çalındı.

Bir yerlerde denk gelmeniz durumunda bilgi verirseniz sevirim.

Saygılar.

scott.jpg
scott seri.jpg

• Beğen
Tepkiler: Mesut Çağlayan
@Mesut Çağlayan
Yuh Artik. 10. Kata çıkıp çalıyorlar apartman içinde . 10 kat kimseye gözükmeden nasıl İndirip çalmışlar . Şerefsizler. Geçmiş olsun.
Şehir ve bölgenizi de yazarsanız Çevrenizde olup forumda takılan arkadaşlar görebilir .

10. Kata kadar çıkartmayı göze alıyorsunuz da neden evin içine almıyorsunuz? Bir duvar askısı ile yer sorunu ortadan kalkar.

• Beğen
Tepkiler: oscak41
10. Kata kadar çıkartmayı göze alıyorsunuz da neden evin içine almıyorsunuz? Bir duvar askısı ile yer sorunu ortadan kalkar.
Evde içeride bisikleti istemeyen vardır. Tozu pisliği vs...

Hocam polis çağırdınız mı?
Çağırdım gelmedi; karakola gidip ifade verdim ve tutanak tutuldu. Sonraki günlerde polis arayıp kamera kayıtlarını istedi. Kamera kayıtlarını gönderdim; ancak bir gelişme olmadı şuana kadar.
teşekkürler.
Evde içeride bisikleti istemeyen vardır. Tozu pisliği vs...
Her sürüşten sonra kullandığım bisikleti temizlerim mutlaka. Dışarı koymamın nedeni 2. bir bisiklet için evde yer olmamasıydı.
Yol bisikletini evde tutuyorum; 2. bir bisiklet için evde yer yoktu malesef.
Geçmiş olsun sayın @Mesut Çağlayan .
teşekkürler.
@Mesut Çağlayan
Yuh Artik. 10. Kata çıkıp çalıyorlar apartman içinde . 10 kat kimseye gözükmeden nasıl İndirip çalmışlar . Şerefsizler. Geçmiş olsun.
Şehir ve bölgenizi de yazarsanız Çevrenizde olup forumda takılan arkadaşlar görebilir .
İstanbul-Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, kayıt görüntüsü aşağıdaki gibi.
resim.jpg

Son düzenleme:
Umarım fotoğraf'da ki kişi yakalanıp yargılanır.

• Beğen
Tepkiler: Enginaar
Umarım fotoğraf'da ki kişi yakalanıp yargılanır.
İç karartmak gibi olmasın ama.
Yukarıda da gayet net gözüküyor şerefsizin yüzü.
Benim bisikletim çalındı. Hırsızın yüzü cismi her şeyi 4 kamera da gözüküyor. Fakat polis beyler bizim buraların hırsızı değil. Bulamayız. Bisiklet olduğu için de buna ayıracak vaktimiz yok., dediler. Sen gel o kadar para, zaman, emek harca. Ettikleri kar kalsın. Yazık gerçekten. Artık bisikletlere gps takmak şart oldu. Başka çaresi yok.

Benim bisikletim çalındı. Hırsızın yüzü cismi her şeyi 4 kamera da gözüküyor. Fakat polis beyler bizim buraların hırsızı değil. Bulamayız. Bisiklet olduğu için de buna ayıracak vaktimiz yok., dediler. Sen gel o kadar para, zaman, emek harca. Ettikleri kar kalsın. Yazık gerçekten. Artık bisikletlere gps takmak şart oldu. Başka çaresi yok.
Cimer'e karakolu şikayet ettiniz mi?

Siz siz olun uğraşmıyorlarsa gidin cimere artık neresi olursa şikayet edin. O polis görevlileri memursa işini yapmak zorunda, kendi malı olsa nasıl uğraşır.

Bazı kişilerin ayakkabı numaralarını bile biliyorlar ya, bu kişiyi de yakalasınlar! Ne demek uğraşamayız!

Çok geçmiş olsun. Çalanların FETÖCÜ olduğunu iddia edin anında bulurlar(!) ne demek "bisiklet olduğu için uğraşamayız" ya, vergilerimiz nereye gidiyor bizim ?

2020 de İstanbulda çalınan bisikletimi 3 ay sonra bulup gidip geri aldım Adapazarı'ndan. Kadıköy göztepe polis karakolunda tutanak var, kamera kayıtları var verdim. Geçen yıl bana "dosyanız üzerinde çalışıyoruz" diye SMS geldi. Haftada en az 1 defa karakolun önünden geçiyorum çalınıp geri aldığım bisikletimle. O bisikletten de tr de çok az var. Matah bişey olduğundan değil 3 tane gelmişti o sene sadece. Sanırım hâlâ arıyorlardır.

Yani bisiklet olunca konu karakoldan birşey beklemeyin.

Cimere şikayet etmek de boş olur. Kimi kime şikayet ediyorsunuz.

Adamın teki karısını öldürmüş yatmış çıkmış bir daha evlenip onu da öldürmüş. Sonra içerdeyken pandemi sebebi ile saldılar ya suçluları, bunu da salmışlar. İmam nikahı yapmış onu da öldürmüş. Şimdi bir çok kişi bu adama Allah belasını versin diyordur. Bense bu adamı defalarca salıp hadi birinciyi önleyemedin diğer 2 canın yok olmasına sebep olan sistemin belasını zaten veriyor hep birlikte yaşıyoruz...

Bu sebeple çalıntı sonrası çözüm değil çalıntı öncesi önleme yüklenmekte fayda var.

Cimer'e karakolu şikayet ettiniz mi?

Siz siz olun uğraşmıyorlarsa gidin cimere artık neresi olursa şikayet edin. O polis görevlileri memursa işini yapmak zorunda, kendi malı olsa nasıl uğraşır.

Evet, yalandan ifademi aldılar. Sonuç yok kaç ay geçti.
2020 de İstanbulda çalınan bisikletimi 3 ay sonra bulup gidip geri aldım Adapazarı'ndan. Kadıköy göztepe polis karakolunda tutanak var, kamera kayıtları var verdim. Geçen yıl bana "dosyanız üzerinde çalışıyoruz" diye SMS geldi. Haftada en az 1 defa karakolun önünden geçiyorum çalınıp geri aldığım bisikletimle. O bisikletten de tr de çok az var. Matah bişey olduğundan değil 3 tane gelmişti o sene sadece. Sanırım hâlâ arıyorlardır.

Yani bisiklet olunca konu karakoldan birşey beklemeyin.

Cimere şikayet etmek de boş olur. Kimi kime şikayet ediyorsunuz.

Adamın teki karısını öldürmüş yatmış çıkmış bir daha evlenip onu da öldürmüş. Sonra içerdeyken pandemi sebebi ile saldılar ya suçluları, bunu da salmışlar. İmam nikahı yapmış onu da öldürmüş. Şimdi bir çok kişi bu adama Allah belasını versin diyordur. Bense bu adamı defalarca salıp hadi birinciyi önleyemedin diğer 2 canın yok olmasına sebep olan sistemin belasını zaten veriyor hep birlikte yaşıyoruz...

Bu sebeple çalıntı sonrası çözüm değil çalıntı öncesi önleme yüklenmekte fayda var.

Bu yüzden artık bisikletim yatak odamda. Bir yanımda başımın tacı eşim. Diğer yanımda bisikletim :)

Geri