Burak Uğurlu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 3.930
- İsim
- Burak Uğurlu
- Başlangıç
- 1993—94
- Bisiklet
- Scott
- Bisiklet türü
- Dağ bisikleti
@Fury geçmiş olsun, adliyeye başvurup davanın açık olup olmadığını sorun, bu kadar kısa zamanda zaman aşımı olmaz. Bazı konularda 5 bazı konularda 10 yıl oluyor zaman aşımı. Bazılarında da hiç olmuyor ama bu onlardan değil. Zaman aşımı olmaması için ufacık bir hareket bir yeterli. Avukata gelince tabi öyle yapacak onun avukatı çünkü, aleyhte davranması ters olurdu, adamın işi o. Ayrıca dava devam etse de oradan hatırı sayılır bir para geleceğini de sanmıyorum. Olayın olduğu zamana göre bir bedel belirleyip paranın pul olduğu bu dönemde atıyorum bugun 5.000 olduysa o gün 2.000 ise, adam 500 e sattım diyecek siz itiraz edeceksiniz o da edecek uzadıkça uzayacak sonra gelen para olursa onunla 4 adet fren pabucu alırsınız anca.
Rahatsızlık vermek adına davayı devam ettirmek olabilir ama gelir elde etmek ya da tazmin amaçlı bir kazanım olacağını düşünmüyorum açıkçası, tekrar geçmiş olsun.
Rahatsızlık vermek adına davayı devam ettirmek olabilir ama gelir elde etmek ya da tazmin amaçlı bir kazanım olacağını düşünmüyorum açıkçası, tekrar geçmiş olsun.