Scudo Sports

Bisikletim çalındı

msevik

Üye
Tepki
73
İsim
Msevik
Bisiklet
Merida
Arkadaşlar 5*6 ay önce aldığım Salcano ng650 bisikletim Hatay'da apartman içerisinde demirlere kilitli iken kilidi kırılarak malesef çalındı.

Olur ya gözümüze denk gelir.1.png

Dosyalar

• 2.png
    2.png
    198,1 KB · Okunma: 36
  • Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
Geçmiş olsun..Bisikletin evin içine konulmasından yanayım..

Üzmeyelim kendimizi ve arkadaşlarımızı mümkün olduğunca, bisiklet sporsa eğer sporu seviyorsak o bisikleti eve taşımayıda bir spor haline getirelim çok geçmiş olsun Inşallah kısa sürede bulursun bisikletini.

Sürekli hâle geldi. Çok geçmiş olsun. Ben de korkuyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Eğer resimde görülen kilit ile kilitlediyseniz hatanın çoğu sizde dostum.

geçmiş olsun bende katlanır var 2 defa yokladılar en sonunda evim çok küçük olsa da bir köşeye sıkıştırdım malesef dışarı ne yaparsan yap adamlar çalmanın yolunu buluyor

Geçmiş olsun umarım bulunur :(

Apartman içinden çalınan 56324. bisiklet. Daha da çalınacak, biz de geçmiş olsun umarız bulunur demeye devam edeceğiz, çünkü ulaşamıyoruz pedaldaşlarımıza, duyuramıyoruz sesimizi ve onlar da apartmanları güvenli sanmaya devam ediyorlar.

Bu tip konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor (ve açılmaya devam edecek)o_O

@Serkan Mıstınoğlu
Foruma yeni girdiğimde, bisikleti alınca apartmanının ortak bodrumuna yada apartman arasına bağlarım diyordum. Şimdi yatak odasındaki Dolapları sattım, baş ucuma duvar askısı aldım, bisdikletin gelmesini bekliyorum:) E tabi bu bisiklete harcanan para ile de ilgili ama ben ucuz bir bisiklet almış olsamda eve taşırdım yani...

Geçmiş olsun alana hayrı dokunmaz dünya malı üzülme arkadaşım. Ama ne demiş atalarımız: Eşeği sağlam kazığa bağla, eşek kaçarsa yine kaçsın.

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@msevikGeçmiş olsun, faturasiyla garanti belgesiyle beraber polise gidiniz

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

geçmiş olsun.umarım kısa zamanda bulunur.

Aynısından benimde vardı 2015 model ng 650 md sitenin bisiklet kilitleme yerinden geceleyin çaldılar. kesinlikle evin içinde saklayın bir de işyerinde kapalı alanda saklayın. Ben evde boş odaya koyuyorum, işyerinde kapalı olan geniş jeneratör odasına koyuyorum. Geçmiş olsun.

• Beğen
Tepkiler: halilzade
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşalr Artık bisikelt olmadan yapamam. Birkaç günde bunu anladım. ne önerirsiniz genelde şehir içi kullanıyorum, çocukları arka sepete bindiriyorum, yine sepet takmak istiyorum.

• Beğen
Tepkiler: halilzade
@msevikKron tx modellerine bak, bende biara salkano ng450 kullandim, kron kullan farki zaten anlarsin, asagi yukari ayni fiyat

SM-A800F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Merida 40 d Malesef bugün çaldırdım 3. kat merdiven korkuluklarında kilitliydi. çalındı.6c17a149-7a6b-40fc-a0e3-31d1a6d43107.jpeg6c17a149-7a6b-40fc-a0e3-31d1a6d43107.jpeg

• Üzgün
Tepkiler: İsa DEMİRKOL
Geri