Üzmeyelim kendimizi ve arkadaşlarımızı mümkün olduğunca, bisiklet sporsa eğer sporu seviyorsak o bisikleti eve taşımayıda bir spor haline getirelim çok geçmiş olsun Inşallah kısa sürede bulursun bisikletini.
geçmiş olsun bende katlanır var 2 defa yokladılar en sonunda evim çok küçük olsa da bir köşeye sıkıştırdım malesef dışarı ne yaparsan yap adamlar çalmanın yolunu buluyor
Apartman içinden çalınan 56324. bisiklet. Daha da çalınacak, biz de geçmiş olsun umarız bulunur demeye devam edeceğiz, çünkü ulaşamıyoruz pedaldaşlarımıza, duyuramıyoruz sesimizi ve onlar da apartmanları güvenli sanmaya devam ediyorlar.
Bu tip konular hep yeni üyeler tarafından açılıyor (ve açılmaya devam edecek)
@Serkan Mıstınoğlu
Foruma yeni girdiğimde, bisikleti alınca apartmanının ortak bodrumuna yada apartman arasına bağlarım diyordum. Şimdi yatak odasındaki Dolapları sattım, baş ucuma duvar askısı aldım, bisdikletin gelmesini bekliyorum E tabi bu bisiklete harcanan para ile de ilgili ama ben ucuz bir bisiklet almış olsamda eve taşırdım yani...
Aynısından benimde vardı 2015 model ng 650 md sitenin bisiklet kilitleme yerinden geceleyin çaldılar. kesinlikle evin içinde saklayın bir de işyerinde kapalı alanda saklayın. Ben evde boş odaya koyuyorum, işyerinde kapalı olan geniş jeneratör odasına koyuyorum. Geçmiş olsun.
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Arkadaşalr Artık bisikelt olmadan yapamam. Birkaç günde bunu anladım. ne önerirsiniz genelde şehir içi kullanıyorum, çocukları arka sepete bindiriyorum, yine sepet takmak istiyorum.