Scudo Sports

Bisikletim çalındı.

Scudo
Bisiklet hırsızlığı son senelerde mi tırmanışa mı geçti yoksa önceleri de bu kadar yaygın mıydı? Son zamanlarda sık duyar oldum.

bisikletim bulundu!!!!
mesajlarıyla yönlendiren destek olan arkadaşlar başta olmak üzere tüm bisiklet forumu ailesine çok teşekkürler...
bu süreçten öğrendiklerim:
bisiklet ve fatura:) evde saklanmalı ya da seri numarası kaydedilmeli
bu iş sektör haline gelmiş fatura olmadan seri numarası bilmeden ikinci el alışveriş yapılmamalı
inatçı olmalı peşinden gitmeli polisleri zorlamalı bulunmaz diye bir şey yok en azından gözleri korksun
keşke başka kimsenin başına gelmese...
tekrar teşekkürler...

@Burcu Alparslan Gözünüz aydın. İnşallah tekrarlanmaz. Bisikletinizin çeşitli açılardan fotolarını da saklayınız ne olur ne olmaz. Üzerinde belirgin işaretler ve izler varsa ispatta yardımcı olur.

Çalınanları gördükçe üzülüyorum, bulunanları görünce seviniyorum.

@Burcu Alparslan Tekrar geçmiş olsun, bisikleti artık evde muhafaza edin bence.

• Beğen
Tepkiler: Burcu Alparslan
Çok sevindim bulunduğuna :) Bisiklet hırsızlığı cidden çoğaldı ancak piyasadaki çoğu hırsız belirli bir IQ seviyesinden ötesine sahip olamadığı için çabuk yakayı ele veriyorlar.

• Beğen
Öncelikle çok geçmiş olsun bir kere benim de başıma geliyordu son anda farkedip kurtardım bisikletimi.Konuyla ilgili daha önceki tecrübelerime göre bisikleti çalan bulunsa dahi ceza almıyor (madde bağımlısıyım hatırlamıyorum vs) diyor.Bisiklet bulunsa da bi çok parçası değişmiş oluyo yada rengini değiştirmeye çalışıyor yada sağını solunu çizip farklılaştırmaya çalışıyorlar.Bisikleti bulunca da arkadaşların da söylediği gibi polisle birlikte suçüstü yapmak en mantıklısı polis bu konuda bisikletin size ait olduğuna dair fatura, seri numarası, geçmişe ait fotoğraflar istiyor inşallah problemsiz kavuşursunuz bisikletinize ama bisikletlere o kadar para verip manevi anlamda da değer verdiğimiz halde ufacık bi kilite güvenmeyelim ki inşaattan demir makası alıp 1 sn de kiliti keserek çalabiliyorlar en sağlıklısı bisikleti odamızın bir köşesine koyup her baktığımızda mutlu olmaktır tekrardan geçmiş olsun

• Beğen
Heyooooo..Işte Bisiklet Forum dayanışması...Mutlu sonlar güzeldir..Artıkın evde konaklar velosipitiniz...Kaza belasız sürüşler dilerim..

@Burcu Alparslan
Merhaba e bisiklet bulunmus sevindikte bu sureci bi anlatir misiniz nasil oldu bu bulma hadisesi ki burda size destek veren yardimsever arkadaslarda bilgilensin. Buna haklari var bence. Hem baskalarina da rehber olur

• Beğen
Tepkiler: chomar ve anzolot
Geri