Scudo Sports

Bisikletim Çalındı - Caddebostan / İstanbul

@devilmycarlos
bisikletçi değilde profesyonel biri herhalde, fark edilmemek için kask taktığına göre. Aynı şekilde başkalarının bisikletini de çalan birisidir %100

Scudo
Insanların emeğine Hakkı'na alın terine malına mülküne zülmedenlere çalanlara bu mübarek aylarda Allah onları bildiği gibi yapsın. Kardeşim canın sagolsun inş bulunur

Vay arkadaş.

Herif daha önceden kameraların yerini tespit etmiş olmalı.

1-2 gün önceki kamera kayıtlarını detaylı bir şekilde incelemeni tavsiye ederim. Ve bir ihtimal gittiği yöndeki dükkanların marketlerin kamera kayıtlarını isteyebilirsin.

Gerizekalı adam kilidide unutmuş. Ama polisin umrunda değil ama her ihtimale karşı onu bir poşete koy muhafaza et.

Umarım bulursun. Ve bulduğunda bir daha sakın sokağa bisiklet bırakma , hiç sokağa 1000 liralık altın yada para bırakır mısın ? Bırakmayın abi ortalık hırsız kaynıyor yazık günah benim içim gitti , Allah belasını versin şerefsizin

Umarım yakın zamanda bulunur

Geçmiş olsun işte polis bu kadar ilgisiz olduğu için bunlar türüyor motosiklet hırsızlığında da pek ilgilenmiyorlar :mad:

Umarım bulunur geçmiş olsun
İbret için o kaskı alıp kafasına kırılana kadar vurmak lazım ya kask ya kafa kırılacak elbet

@mehmetogul
Çok gecmis olsun Mehmet bey.
Gecen sene kurban bayraminda Istanbul/Incirlide gunduz vakti kalabalik bir kafenin önünden dayimin Bmw 5.25 arabasi calindi. Olay yerine ekip gelip sag sola soru sorup kamera kayitlarini inceleyeceklerine sadece yerdeki cam kiriklarina bakip tutanak tutup gittiler. Sonraki surecte malum Istanbulda bayramlarda trafik %60 %70 az oluyor, buna ragmen arabanin mobese kayitlarina takilmadigi soylendi ki olay yerinde dogru duzgun inceleme yapmayan polisin mobese kayitlarini ne denli duzgun incelediginden emin degilim.
Lafin kisasi kasko olmasa oturup bir bardak soguk su icecektik. 200 bin tl'lik otomobil icin bu kadar ilgisiz olan polisin bisikletler icin biseyler yapacagini dusunmuyorum. Zaten o olaydan sonrada bisikletimi apartman girisinde yer olmasina ragmen her seferinde 4.kata indirip cikartiyorum.
Insallah bulunur bisikletiniz..

Hocam inşallah en kısa zamanda bulunur bisikletin, bit pazarına,2.el satış yapan sitelere, çeşitli 2.el mağazalarına heryere bakmaya çalış. Allah yardımcın olsun.

geçmiş olsun,
tez zamanda bulursunuz umarım,
çalan da Allah'dan bulsun...

hocam bana bisikletleyken araba çarptı. göztepe karakoluna yönlendirdi 155. 1 ekip otosuda gelmedi kaza olan yere ya ambulans gelıcek yada sız buraya gelıceksınız dıyor. ıstemıyorum ambulans sadece bacagımda kesık var bisiklet yamuldu nasıl geleyım gelın alın barı dıyorum malesef diyor. hele orada beyaz saçlı bir komiser vardı. adamdan dayak yemediğime şükrediyorum. sürekli insan azarlıyor. allahından bulsun

@Alatay Alparslan
Böyle bir durumda ambulans çağrılır, araba çarptı iç kanama olabilir denir, ambulansa binilip bir güzel yaralanma raporu alınır. Daha sonra polise gidilerek çarpan kişiden kasıtlı adam yaralama hakkında şikayette bulunursunuz. Aksi takdirde üzülerek söylüyorum bu ülkenin hukuk sistemi işlemez..

Bizimde daha önce Adana'da arabamız çalınmıştı bizde polise gidip şikayette falan bulunduk.10 gün sonra ışıklarda beklerken bir baktık bizim araba hemen adamın önüne kırdık öyle olunca adam arabayı bırakıp kaçtı.Arabayı bulduktan sonra polise falan gidip olayı haber vermemiştik.Bu olaydan tam 2,5 sene sonra trafik çevirmesine yakalandık ve polis dediki bu araba çalıntı durumu anlatıp gerekli yerlere yazılar çekildikten yakalanması kaldırıldı biz o arabaya sansa bulmasak demekki polis arabayı 2,5 sene sonra bulacak demekki.NOT:Şehrin göbeğinde oturuyoz bütün gün trafikteyiz ama işimiz polise kalsa 2,5 sene sonra verecekler arabayı bulununca kendi arabamız olmasına ragmen bir sürü ıvır zıvır evrak işi çıkarmıslardı birde.

@mehmetogul

Bu memlekette adalet sadece bir kadın adıdır ve rahmetli Erbakan'ın dediği gibi "hukuk devleti" değil "guguk" devletidir. Yönetenler ne ki polisi ne olsun?
Geçmiş olsun...

@mehmetogul

Bu memlekette adalet sadece bir kadın adıdır ve rahmetli Erbakan'ın dediği gibi "hukuk devleti" değil "guguk" devletidir. Yönetenler ne ki polisi ne olsun?
Geçmiş olsun...

Benim'de bisiklet çalınmıştı lakin benim çalınma şeklim kabahat bendeidi. Tur verirmisin dedi e tabi bende gerizakalılık'ki verdim daha gelen giden yok o gece polise gittim. Polis arabayla dönüş yaptık calındığı yeri o kişinin takıldığı intarnet cafe. bi kaç gün sonra polis tekrar geldi arabanın içinde o hırsız bisiklet üstünde duruyor idi :) Sonra rahatladım ee sonra noldu :) 1-2 hafta sonra merdiven altından calıntı dahada uğraşmadım...

ne diyelim Allahından bulsun. umarım bulunur.

Çok geçmiş olsun inşallah bulursunuz. Polisler marketten alınma bisiklet gibi düşünüp değer vermiyorlar bizim duygusal bağ kurduğumuz bisikletlerimize sosyal ağlarda da paylaşmak lazım aslında

Geçmiş olsun ne kadar ağır olursa olsun sağlam bir U kilit şart

geçmiş olsun.
bezer bir olay benim de başıma gelmişti 2-2,5 yıl kadar önce. bisikletim değil de benim de manevi olarak değerli olan botlarımı çalmışlardı. ( dağcılıkla uğraştığım için birçok etkinlikte derdimi çeken botlarımdı)
apartmanın kamera görüntüsünde hırsızların geldikleri araca kadar herşey belli. ben de benzer şikayette bulundum görüntülerle ama görüştüğüm memurlar (komiser yrd. falandı sanırım) pek ilgili değillerdi sağolsunlar.
zaten sonuç da çıkmadı.

Benim son olayda polis gelip bakmıştı mekana, CD'yi de komiserle birlikte izlemiştik, çok şanslıymışım :D ama sonuç tabii ki aynı.

geçmiş olsun umarım bulunur bende 2-3bin lira civarında bir bisiklet toplama çabasındayım yarısı bitti gibi geçen arkadaşlarla sohbet ederken konu açıldı aliexpress de şöyle bişi bulduk bisiklet pahalıysa verilmicek bişi değil bence (link)

• Beğen
Tepkiler: ahmtayd
yine sinirlerim zıpladı ağır küfürler ediyorum bunlara ....
ya kendi için çaldı yada satmak için ellerin kırılır inşallah
geçmiş olsun adınıza üzüldüm izmitteki bit pazarına düşebilir bi umut

• Beğen
Tepkiler: Juan Bey
Geri