Scudo Sports

Bisikletim artık yok! Çaldılar!!!

Tepki
21
Whistle Miwok 164d 2011 model mavi beyaz bisikletim 11.07.2012 de İzmir Konak Pier otoparkından çalınmıştır.

Çankaya basmane gibi yerlerde at hırsızı tipli birisini kullanırken görür de şüphelenirseniz,
Bisikletçilere bakım için gittiğinizde buna benzer bir bisikleti satmaya çalışanla karşılaşırsanız,
05073115906 numarasını arayabilirsiniz.
fotoğrafta heybeli şekilde görüyorsunuz. Ancak çalınmadan önce heybe ve arka bagaj demirini çıkartmıştım. Bisiklet sade idi.

https://lh3.googleusercontent.com/-aywFUJNoIAw/Tm35z1xSegI/AAAAAAAAAMY/qubBljRnj-A/s720/DSCF3487%2520%25282%2529.JPG

Scudo
Geçmiş olsun, umarım bulunur. Bisikletçilere de fotoğrafı, varsa seri no'sunu mail olarak atmanı öneririm içerikle birlikte. İyi günler:(

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Engin
Teşekkür ederim. Faturasında şase nosu yazıyor. Dediğinizi hemen uygulayacağım. Çok sağolun.

Berbat bir şey, ben şimdiye kadar 3 tane böyle hediye ettim. Son çalınanı ara sıra ayaklarında terlik bile olmayan 10-12 yaşlarında bir çocuğun altında görüyorum, aradan yıllar geçtiğindenmidir bilmiyorum kabullenmişim hiç oralı olmuyorum, geçip gitti kaç defa önümden.

Polise bir tutanak tuttur, biskletin görünüşünü falan yazdır, bazen çalıntı mallar ele geçiyormuş, bir depoda topluyorlarmış arasından çıkabilir, ara sıra gidip takip etmek gerekiyormuş, bana zamanında polisin söylediği buydu. Bir de hızsızın tipini gittiği tarafı falan araştırmak için çevredeki işyerlerinin güvenlik kameralarına bakabilirsin, bir işe yarar mı bilmiyorum... Geçmiş olsun.

• Beğen
çok çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda bulursunuz

@alierkanimrek

Benimde Peugeot marka bisikletim çalındı ve "alan hayrını görsün" diyorum. Bu saatten sonra haram zıkkım etmemin ne bana faydası var ne de alan şahsa..

Bu arada bisikleti çalınan arkadaşa da geçmiş olsun.

• Beğen
geçmiş olsun, umarım en kısa sürede yeniden kavuşursunuz bisikletinize :S

• Beğen
:( Çok geçmiş olsun...
Umarım bulunur. Sahibinden.com a sık sık bakmanı öneririm..

• Beğen
Saolun. Dün size söylenenler bana da söylendi karakolda, Bilgilerimi bıraktım. Bana bir kağıt verdiler. Bisikletten bir haber çıkarsa bu kağıtla gidip bisikletini teslim alacaksın dediler. Onun öncesinde işyerime sivil polisler geldi. Çok net olmasa da görüntü kayıtlarına ulaşmışlar Güvenliğin dediği bu yönde. Beklemedeyim pek umudum yok. Benden çıktı artık. Çalan aldığı paradan hayır göremez. Onu alnının teriyle çalışıp satın alan hayrını görsün. Ne diyelim:)

öyle umutsuz umutsuz konuşmayın, çalınan bisikletini bulan arkadaşlarımız oldu forumda...
siziniyle ilgili olarak da, baksanıza görüntü mörüntü varmış, siviller de devrede...
bu kadar uğraşmaya, bi bakmışsınız çıkmış gelmiş bisiklet :)

Geçmiş olsun öncelikle.

Bit pazarlarını dolaşın derim.Haftasonu ki önümüz Cumartesi ve Pazar günü kamp kurun derim pazarlarda.

Geçmiş olsun, ilk defa polis'in bisiklet konusunda böyle duyarlı yaklaştığını duydum sizden. Umarım özgürlüğünüzü elinizden alan soysuzun yanına kalmaz.

Çok geçmiş olsun yaa :(
Nasıl güvenipte böyle güzel, alımlı bir bisikleti, Konak pier gibi bir yer dahi olsa park edebiliyorsunuz! kusura bakmayın ama sizde de hata varmış. Umarım görüntü kayıtlarından bir şey çıkar. Geçenlerde Gaziemir'de suç üstü yaptılar birini. Umudunuzu yitirmeyin yinede. İnşallah tez zamanda bulunur bisiklet.

Bisikletim bulundu. Dün akşan karakoldan teslim aldım. sabah 5:30 sularında 14 adet bisiklet kamyona yüklenirken polisler durumdan şüphelenip 16, 19, 40 yaşlarında üç kişiyi hemen göz altına alıyor ve bisikletlere de el koyuyor. Hemen aradı memurlar bir kaç bisiklet ele geçirildi şu karakolda diye. Koştum baktım. Bisikletim oradaydı güzel haber! Şase numarası kontrol edilip ifadem alındıktan sonra bisikletimle oradan ayrıldım. Bisiklet ne alemde diye sorarsanız, kadro biraz çizilmiş. suluk kafesi, km sayacı kablosu, sele kılıfı sökülmüştü. Lastikler patlaktı. Eve geldiğimde lastiklerden cımbızla abartısız 30 tane diken söktüm. İnş sizlerin başına gelmez böyle birşey ancak gelirse vakit kaybetmeden gidin karakola. İlgileniyorlar. Vay efendim alt tarafı bisikletin çalınmış tavrı ile asla karşılaşmayacağınızı ve yardım göreceğinizi biliyorum. Darısı diğer mağdur arkadaşlarımın başına;)

• Beğen
Tepkiler: tt2000
Geri