Scudo Sports

Bisikletim artık yok! Çaldılar!!!

Scudo
büyük geçmiş olsun çok üzülüyorum bu çalıntı haberlerine hırsız köpekler bizlerin umutlarını alıyor 3 kuruşa satabiliyorlar Allah yanlarına bırakmaz inşallah bir sayfada şu mesajı gördüm az önce direk olarak aktarıyorum umarım sonuç alırsınız

Arkadaşlar Merhaba,
Yakın zamanda bisikleti çalınan kişilere lütfen bu mesajı iletin.
İzmir de yapılan bir operasyon sonrası 14 adet çalıntı bisiklet ele geçirilmiştir.
Bisikleti çalınan bisiklet sahipleri, bisikletin faturasını ve kimliğini ibraz ederek Basmane Polis Karakolundan bisikletini teslim alabilirler.
Bulunan bisikletlerin resimleri ve bilgilerinide paylaşmadıklarını da belirtelim

• Beğen
Tepkiler: Yılmaz Engin
bisikletinizin bulunmasına çok sevindim tekrar geçmiş olsun artık daha güvenli yerlerde bırakır ve başından ayrılmazsınız umarım
bisikletlilerin artmasına seviniyorken bu şerefsiz hırsızlar için yeni bir piyasa oluşturduğumuzu ne olur gözden kaçırmayalım
grup içlerine bile sızabilir ve bizleri gözlemleyebilirler ev adresinizi herkes ile paylaşmayın şurada muhafaza ediyorum burada saklıyorum gibi sohbetlerden her zaman kaçının güvenlik tedbirlerinizi yeniden gözden geçirin gerekirse kilitlerinize kilit ekleyin

• Beğen
Çok sevindim... Geçmiş olsun...

Allah sevdiği kuluna önce bisikletini kaybettirir sonra buldururmuş..

• Beğen
Geçmiş olsun kardeşim.. Çeşitli sebeplerle leş mahallelerden tanıdıklarım var, birkaç telefon edip gören bilen var mı bakıcam. Sonuçta marka bisiklet, göze kolay çarpar. Ses çıkarsa haberdar ederim usta.

Çok geçmiş olsun umarım bir daha tekrarlanmaz.. Bu konuda emniyet güçlerini de tebrik etmek gerekir. Bu arada bıraktığınız yerde bisiklet kilitlimiydi? Nasıl çalmışlar?

Sevindim bulunduğuna. Ben diğer arkadaşlara öneride bulunayım. Bisikletlerinizi dışarıda bir yere bırakmak zorunda olanlar ufak bir araştırma ile kamera görüş açısının içinde olan alanlara kilitlesinler bisikletlerini. Mağaza kamerası olur, otopark kamerası olur, mobese olur bir tane olsun ama. Biz eşeğimizi sağlam kazığa bağlayalım da çalınacak mal zaten çalınır, kısmet olmaz kullanmak. En azından polise görüntülü veri vermiş, süreci belki hızlandırmış olabiliriz bu minik ayrıntıyla. Hepinize güvenli parklar...

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
@Yılmaz Engin

Öyle mi? İyi bari gözünüz aydın :) Artık hiç yanlız bırakmazsınız herhalde. Nasıl bulundu acaba? Eğer yazdıysanız gözümden kaçmıştır çok post atılmış..

14 bisikletçi için harika haber... bu bisikletçilerden biri olmanıza çok sevindim :)

(darısı tüm kayıp bisikletlerin başına :) )

@Olcay S.

iki adet kilit ile bağlamıştım. kilitler tel üzerine plastik kordon sarılı olanlardandı. Hiç de sağlam değilmişler.

@CandanC

hem polislerin bu kadar ilgilenmesi hem de sonuç çok mutlu etti beni :) arada kaynamıyım dedim :)

Geçmişler olsun. Gittiğiniz karakol epey seri ve hızlı işlem yapıyor herhalde. Bornova'da çalınan motorunu kendi bulan arkadaşı zabıt rapor v.s derken üç saat bekletmişler.

geçmiş olsun ..e zaten bulunduğuna göre yersiz bir temenni ..herneyse aylar evvel benim de bir pazar günü apartmanın içinden bisikletim çalındı ve itiraf ediyorum kilitli değildi e o zaman benim hatam oluyor ha öyle mi?fakat daha evvel kullandığım bisikleti de kilitlemezdim o çalınmadan beş yıl boyunca şahsıma gururla hizmet etti ve bu süre sonunda görevini layıkıyla tamamlamış olmanın kıvancı ile ...tamam laf uzadı..ha ne diyordum, ben sizin kadar talihli değildim ve her ay ekstreyi elime aldığımda çalınan mal için hala para ödediğimi görünce düzenli olarak her ay hırsızın geçmişlerini rahmetle anıyorum.ha bu arada bazı insanların sanki malımın çalınması benim suçummuş gibi ya da ben bu hırsızlığa zemin hazırlamışım gibi "çaldırmak" tabirini kullanması en hafif deyimle densizlik en ağırını ise varın siz düşünün.

Geçmiş olsun Allah daha iyisini nasip etsin kardeşim.

@Yılmaz Engin

Bu kilitlerin internette fotoğrafı varsa ekleyebilir misin?

Bu arada tabi ki gözün aydın.:) Daha önce forumda bisikleti çalınan arkadaşlardan bisikleti bulunanlar olduğu yazılmış.Doğrusu ben ilk kez duydum.Hem de polis bulmuş!Daha doğrusu denk gelmişler.Sabahın köründe ne yüklersen yükle şüphe çekersin.Yani aslında bulunmuş sayılmaz ama neyse uzatmayalım, önemli olan bisikletine kavuşman.

Konak Pier önünden bazen geçerim.Hatta senin çalınma olayından önce "bir gün şurada durup bir şeyler yiyeyim" diye düşünüyordum, olayı okuyunca vaz geçmiştim. Benim bildiğim orada otopark görevlisi var.Nasıl çalınıyor anlamış değilim.Zaten ufacık yer.

bende daha gençken(çocukken) gasp yoluyla kadıköy meydanda çalmışardı şuanki bisikletimi :( ben daha karakola(kadıköy meydandaki karakol) haber vermeye giderken karakolun bahçesinde gördüm bisikletimi:) polisler yakalyıp almışlar adamdan bisikleti. daha 10 dakika olmamıştı. kimseninde haberi yoktu henüz. acaba diyorum bu çalanları polis artık o muhitlerde tanımış mı napmışsa elinde bisiklet vs gördümmü direkmi alıyor napıyor demiştim.

şuda enteresan bisikleti karakoldan aldım olayın şokuyla yavaş yavaş gidiyordum. bir baktım arkadan bisikletimi çalan herifte karakoldan çıktı. bende direk topukladım :)

Geri