Scudo Sports

Bisikletim: 2012 Salcano XRS 030 Apex

Bugün fabrikayla bir görüşmem oldu artık üretimin durdurulduğunu söylediler. Mart 2014'te yeni sezon ürünleri geleceğini söylediler.

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
Scudo
selamlar... para olmayınca bisiklet satışı vardı, gözümde öyle dururdu ki sanki karşımda ona bakıyorum gibi hayal ediyorum bisikleti lakin iş güç edindik para oldu bu sefer üretim durdu aramadığım yer kalmadı demiyorum ama bildiğim ulaşabildiğim her yeri aradım bir türlü bulamadım :) bisikletin gelişini kargo paketinin açma heyacanını ileri bi tarihe erteledim malesef hâla arıyorum bulursam ikinci el temizinden alırım yoksa umudum mart ayında :) kazasız sürüşler diliyorum

• Beğen
Tepkiler: IbrhmAkgl
Salcano bu işi öğrendi

@IbrhmAkgl

Değiştirdiğiniz bir şey oldu mu?
Bu arada yararlı bir konu olmuş teşekkürler alacak bir çok kişi için öncü oldunuz. :)

Dostum öncelikle bu kadar emek verip yazdığın değerlendirme yazısı için eline sağlık. Salcano nun kendi sitesinde bile senin verdiğin bilginin 10 da 1 i bile yok. Sorum kadro boyu ile ilgili. 54 kullandığını biliyorum. Boyun kaç? Ben 182 yim 54 mü 57 mi tercih etmeliyim. Sitede kadro ölçüleri ile ilgili hiç bir bilgi yok. Teşekkürler şimdiden

Küçüğün çaresi var ama büyük gelirse sorun yaşarsın

57 nin geometrisi ile ilgili bilgilere ulaşabileceğim bir yer var mı? Diğer bisiklet modellerinde adamlar geometriyi de her beden için açık seçik veriyorlar. Ya da 54 ün aynakoldan-sele borusuna uzunluğu ve üst boru uzunluğu nedir?

@IbrhmAkgl

Bir süredir kullanan bir kişi olmanız nedeniyle bir iki soru sormak istiyorum.

1- 1,5 senedir kullandığınız bisikletten hala memnunmusunuz?
2- + ve - leri nelerdir.
3- Fiyat performans olarak nasıl?
4- Salcano'nun sattıktan sonraki servislerinden yararlandınız mı hiç? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
5- Eklemek istediğniz bir şeyler var mı?

@Turan Babacan

1- Memnuniyet konusunda hiç bir sorunum yok, bu fiyata bisiklet alacak olsam yine bu bisikleti alırım.
2- Benim için hiç bir eksisi yok,
3- 1. şıkta cevap verdim.
4- Benim servisimde sorun yok, Çarşamba'da Aydın Bisiklet kanalıyla aldım. Servis ihtiyacı hissetmedim ama şunu söyleyebilirim: Salcano malının arkasında duruyor ama servisteki kişinin biraz uğraşması, Salcano'ya doğru düzgün bilgi vermesi gerekiyor ki ülkemizde bir çok satıcı bu işle uğraşmıyor. Aydın Bey bu konuda 10 numara.
5- KM saati 5850 km diyor ama 6000 km'yi geçti, hiç bir parça değişmedi, lastikler ve fren pabuçları dahil.

@denizbaklaci

Fabrikayı arayıp, kadro ölçüleri hakkında detay öğrenmek istiyorum derseniz sizi ilgili mühendise bağlıyorlar ve gerekli bilgilere ulaşabiliyorsunuz. En azından ben ulaşmıştım.

Salcano xrs030 hem de Apex hee
Anlayamazsınızzz...

Sonunda 54 kadroya karar kıldım ve siparişimi verdim. Bir aya dağıtım yapılacağını söylediler. Şimdilik beklemekten başka bir şey yok. Ama rubleyi şimdiden değiştirmeye karar verdim. 11-28 ya da 12-30 düşünüyorum. APEX sete Tiagra ya da 105 ruble takılabilir mi. Zira apex 1050 ruble pek yok piyasada. Bu değişiklik zincir değişikliğini de gerektirir mi?

@denizbaklaci
Sipariş verdim demişsiniz ödemeyi yaptınız m ı yoksa siz de benim gibi adınızı mı yazdırdınız bayiye?Eğer ödeme yaptıysanız bilgi verirseniz sevinirim...Diğer bir konu bu apex in ayna kol 53 olduğu için değişiklik yapmak şart mı genelde 50 alcam diyolar,yani 53 çok mu yorar kullanıcıyı yoksa alışışabilir miyiz???

@Umut Y.

Sipariş verdimden kastım, bayiye bir miktar ön ödeme yapıp, hali hazırda sipariş verdiği 54 beden tek bisikleti satın almış oldum. Şimdi bayiye gelmesini bekliyorum bisikletin ki o da Nisan gibi olacakmış. 53 ten 50 ye inmenin çok bir şey fark edeceğini zannetmiyorum. Aynakol değişikliği yerine arka rubleyi 11-32 ya da 12-30 gibi bir şey yapmak hem daha makul hem de daha hesaplı. ayrıca istenirse 11-23 e de alışılır ki bunu yapan bayan arkadaşlarım bile var.

• Beğen
Tepkiler: Umut Y.
Geri