Scudo Sports

bisikleti çalınan arkadaşlar size uyarı

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
0
arkadaşlar size ben bir uyarı vereyim bisikleti çalınan arkadaşlar o çalınan gün öyle bir aramalısınız ki yeri ğöğü bir karış yeri bırakmamalısınız eğer o 2 güne sarkarsa bisikleti biraz zor bulursunuz çünkü çalıkları biskletleri FORUMDA YAZDIĞI GİBİ parçalıyorlarmış ve başka şehirlere parça parça kaçak olarak satıyorlarmış örneğin:benim arkadaşım geçen sene bisikleti çalındı 5 saat içerisinde bulduk ama zor oldu neyse üstüne bir de 35 tl para verdik öle aldık eğer bu ikinci güne sarksaydı belki bulamazdık

Scudo
@TANER KAFES

küçük şehirlerde belki bulunabilir fakat büyükşehirlerde gezerek bulmak imkansız

arkadaşım valla biz marin marka full xt bisikleti mersin gibi yerde 5 saat içinde
bulduk

sizin bulduğunuz bisikleti çalan hırsızlar acemiymiş.eskişehirde çalınır çalınmaz dağıtılıyor bisiklet

• Beğen
Tepkiler: oguzcigsar
Bisikletim çalınsa ve çalan adamı bulsam seleyi hemen yerinden söküp çekiç gibi kafasına geçiririm.(Çok acıtıyor gerçekten.)

• Beğen
Tepkiler: Berk_D
iyi güzel hoş ta biz bulduğumuzda ölyle olmuyor adamla konuşmaya gidiyorsun bir bakıyorsun etrafın başkalarıyla dolmuş polis karışmıyor insanlarsa normal sıradan bir olaymış gibi davranıp kahvede oyunlarını oynamaya devam ediyorlar hiç kimse yerinden kalkmaya tenezzül bile etmiyor

Tabiki tenezzul etmezler .Çalan adamın eğitimsiz ve serseri olma ihtimali zaten çok yüksek .E memlekette durum ortada ,bisklet için dayak yemek ,bıçaklanmak hatta öldürülmek bile olası.

arkdşın bisikletini çaldılar bornovada :] valla bulamamş

çalınma olasılığı yüksek ama birde bulunma olasılığı yüksek olsa

geçen hafta bisikletmi açılmaz diye idda ettğim kilidi nasıl açtılarsa çaldılar Ankara sincanda öğretmenim görevim nedeniyle burda bir ev tuttum aradım taradım bulamadım sol ayağımda aşıl temdol kopugu nedeniyle tam boy alçı var o yüzden ulus itfaiye meydanına gidemedim burda bulunan bütün bisikletçileri dolaştım çingen mahallelerini dolaştım malesef bulamadım üzüntü içindeyim bisikletim drag dı.

kilidi nasıl açabiliyorlar ya.valla bende ev okul arası için bisiklet almayı düşünüyorumda öğrenci halde o kadar parayı veripte çalınması çok koyar adama

valla çok koyar ben lise 4 okuyorum 2 gün okul 4 gün staj sadece 1 gün evden dışarı çıkartıyorum bisikletimi

Bisiklet hırsızlığını ortadan kaldırmak imkansız görünüyor. Ancak bir gerçek var ki 2.el de olsa faturasız bisiklet almadığımız takdirde hırsızlık azalacaktır. Ben almazsam nasıl olsa başkası alır diyerek çalıntı olduğu belli olan bir bisikleti ucuza almak, ileride sizden de çalınma riskini arttırıyor.

benim bisikletimi değil ama lisede okulun önünde kilitliyken üzerinde ne var ne yok söküp götürmüşlerdi parçalarını daha sonra tesadüfen bir bisikletin üzerinde gördüm ama gidipte adama diyemedim bunlar benimdi diye hala çok kızarım kendime hatırladıkça.

Geri