Scudo Sports

bisikleti çalınan arkadaşlar size uyarı

Benm de küçükken bisikletimin fren ve vites kollarını çalmışlardı, mahalledendi çalanlar, kavgayla geri almıştım :) bu kilitlerin güvenilirliği gerçekten tartışmalı bi konu. motosikletimi de kilitle dışarda bırakıyorum en kalınından kilit ama demir makasıyla bi kerede parçalanır heralde, ama direksiyon kilidine güveniyorum :) bide motorun ağırlığına

Scudo
arada cüsse ve yaş farkı olunca ben geri alamadım malesef;)
bir musibet bin nasihattan iyidir.
bi kere yaşamak gerekiyor galiba:)

• Beğen
Tepkiler: Doğu Biçer
Valla benimde bisikletimi çaldılar 1 2 gün sonra kendi boyadığım jantları bir bisiklette gördüm arkasından bağırdım ama adam duymuş gibi hızlandı kaçtı çok koymuştu.

İSTANBUL PENDİK AYDOS ta oturuyorum eski bisikletim peugeot u marketın önunden caldılar. aydosu degıl pendıgı de taradım ama yok :(

Mersin' de; biri bana ait olmak üzere toplam 3 bisiklet çalındı etrafımda son 1 yıl içerisinde.... Aynı anda tanıdığımız ve bisikletimizi bilen herkeze haber verdik ayrıca olay yeri inceleme gelip kesilmiş kilitten parmak izi bile aldı... Ancak maalesef bulunamadı şimdilik hiçbiri:(
SONUÇ: Çalınan bir bisikleti eğer bulabiliyorsanız şansa inanmanız gerekir... Ayrıca KİPA AVM lerin kapalı otoparklarına güvenmeyiniz benimki orada gitti güvenlik elemanı varken üstelik.. Hala mahkemeliğiz Kipa yönetimiyle,topu güvenlik elemanının üzerine attılar ama yemezler tabi, davamdan vazgeçmedim amaç temsil karar çıkartıp kapalı otoparklarına kamera koydurmak ve maddi zararımın giderilmesi... :)

• Beğen
Tepkiler: Mahsus Mahal
Sakın ola kalın motor kilitlerine falan da güvenmeyin arkadaşlar, adamlar Hollanda' dan özel makas getirtiyorlar 80euro ya... 7 sn de gidiyor bizim bisikletler en güvenli denilen , kalın, çelik motor kilitleri dahil olmak üzere hepsi hikaye... Allah hırsıza denk getirmesin demek kalıyor sanırım tabii bir de bisikletimizi mümkün olduğunca yalnız bırakmamak:)

@TANER KAFES

nereye buluyorlarmış admalr otomobili çalıyorlar bulamıyyorlarda kucucuk biiskleti mi bulacak alalal:):)
sanayiye girdınmı iş tamamdır. sibobun kapağını bile bulamssın

bu gibi durumlarda en az bir adet kötü yollara bulaşmış bi arkadaş şart :in:
bisiklet çalındı 2adamı aradı ilk aradığı geri dönüp bulunduğunu haber verdi bunun şansla alakası varmı bilmem en azından şansını yükseltmek isteyenlere ;)

abi bu konuyu okuyunca psikolojim bozuldu.. bende bisikletimi apartmanın içerisindeki merdivene kilitlemiştim (kapı her zaman kapalı durur, içerden birisi açmazsa da içeri girmek mümkün değildir) herneyse kilitleyip yukarı çıktım tabi.. ee her çıkışın bir inişi vardır değil mi.. abi sen aşağı bir in, bisikletimin yerinde bir adet kilit böyle bir sağa bir sola sallanıyor.. böyle başımdan aşağı kaynar sular dökülür tarzda içime garip bir enerji yüklenmesiyle kapıdan dışarı uçup bisikleti aramaya çıkmıştım.. ve malesef hiç bir yerde bulamadım, yanlız bir gün yolda benim bisikletin aynısı gördüm fakat arkasından yetişemedim.. herneyse yani mekan zaman dinlemiyorlar, tanıdığım bir abininde süper güvenlikli evinin balkonundan, görünce "bu kilide sökemezler artık" diyeceğiniz kilidi söküp bisikleti 3.kattan aşağı indirmişler.. evet kaçıncı kat da olsa balkonda bisikletlerimiz asla güvenli değil.. en iyisi bisikleti evin içine almak, evden çıktığınız anda da bisikletten hiç inmeden geri eve dönmek :D

@diavolo
Hırdavatçının, en kalın zinciri bile metre veya kilo usulu ile ve keserek sattığını düşünürsek..:) :River-102 .

@şahin ceylan

şahin bey bende bu ayın 17 sinde çaldırdım sincanda istasyon mah apartmandan çalmışlar itfaiyeciyim bende siz nerelere baktınız?

@CEM KILINÇ
Bunlar mümkün! Yani en sağlam kilidi en sağlam yere de bağlasanız gerekli zamanı veya soğukkanlılığı olan biri kolaylıkla lastikleri bile alıp götürür. Biliyorsunuz lastikleri sökmesi 1 dk. bile değil. N'apacağız oralara da mı kilit geçireceğiz. Hele seleyi alıp götürmesi yankesicilik kadar kolay olsa gerek...

@TANER KAFES

Arabamı bu :) adam deposuna koyar yoluna devam eder,depolarıda basacak halimiz yok.. Çalındıysa yapacak bişey yok

benim bisikletim çalındığı zaman aşil tendolundan rahatsız olduğum için hiç bir şey yapamadım Ankarada gideceği tek yer itfaiye meydanı yani piçlerin mekanı

Geri