Scudo Sports

Bisikleti bırakıyorum

Scudo
oyle de uzun yol bisikletcisi 5000km yazinca sasirdim, bir sifir eksik yazdi herhalde dedim
Uzun yoldan kastım yazımda da belirttiğim gibi yılda 4-5 gün kamplı bisiklet turu. Ya da günübirlik uzun tur. Ben zaten sizin kadar km yapsam demek ki vaktim var demektir bisikleti bırakmama ara vermeme vs gerek yok :)

Uzun yoldan kastım yazımda da belirttiğim gibi yılda 4-5 gün kamplı bisiklet turu. Ya da günübirlik uzun tur. Ben zaten sizin kadar km yapsam demek ki vaktim var demektir bisikleti bırakmama ara vermeme vs gerek yok :)
bunun icin bisikleti birakmaya gerek yokki, gunluk 1 saat bisiklet surmeye de mi vaktiniz yok

bunun icin bisikleti birakmaya gerek yokki, gunluk 1 saat bisiklet surmeye de mi vaktiniz yok
Beyefendi diyor ki, uzaklara yelken açamayacaksam, kapının önündeki su birikintisinde pedal çevirmek manasız geliyor diyor. Kendi sürüş zevkimi karşılayamayacak isem , zevksiz süreceğime sürmem demek istiyor.

Son düzenleme:
Bisikletforum ölücüleri yazar hocam. Hayırlı olsun.

Mecbur zaman ayirmak gerekiyor.Bende gunluk 30 dk ayirabiliyorum.GF lerin cogunada katiliyorum.

Fixieyi bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyor. Her defasında ilişkimize bir şans daha ver diyor bana. Ben de dayanamıyorum.

Beyefendi diyor ki, uzaklara yelken açamayacaksam, kapının önündeki su birikintisinde pedal çevirmek manasız geliyor diyor. Kendi sürüş zevkimi karşılayamayacak isem , zevksiz süreceğime sürmem demek istiyor.
Ben de ulu bir kedi büyüğümün sözünü yazayım: ''Barbunya pilaki yanında köfte istenmeli; nasılsa kuru fasulye ne pilavsız iyi gitmekte ne de soğansız''
Fixieyi bırakmak istiyorum ama o beni bırakmıyor. Her defasında ilişkimize bir şans daha ver diyor bana. Ben de dayanamıyorum.
Aynı şeyleri ben de yol bisikleti ile yaşıyorum.Bazen bu garip ilişkinin devam edebilmesi için adını koymam gerektiğini düşünüyorum ve:
12f0be93bdd81371d6b2f82891483fee.jpg

Son düzenleme:
uzaklara yelken açamayacaksam, kapının önündeki su birikintisinde pedal çevirmek manasız geliyor diyor
122km (Strava'da surdugu en uzun mesafe) uzaklara yelken acmak mi 😂
Biz o mesafeyi her Pazar sabahi kapinin onundeki su birikintisinde oynarken suruyoruz...
1754685600680.png

Biz o mesafeyi her Pazar sabahi kapinin onundeki su birikintisinde oynarken suruyoruz...
Benim için uzaklara yelken açmak günlük 122km yapmaktır yüklü bir tur bisikletiyle. Senin için günlük 500km olabilir. Burada km yarışı mı yapacağız ben anlamadım senin derdini? Seni tebrik ederim yıllık 11 bin küsür km yaptığın için. Allah arttırsın...

• Beğen
Tepkiler: Awacs7n
Benim için uzaklara yelken açmak günlük 122km yapmaktır yüklü bir tur bisikletiyle. Senin için günlük 500km olabilir. Burada km yarışı mı yapacağız ben anlamadım senin derdini? Seni tebrik ederim yıllık 11 bin küsür km yaptığın için. Allah arttırsın...
sana cevap vermedim, bizim surusumuzu kapinin onundeki su birikintisinde pedal cevirmeyle es tutan sahisa cevap yazdim
Ayrica buraya bisikleti birakiyorum diye yazmani da tuhaf buldum, birakmak istiyorsan birak. Neden bunu millete ilan etmeyi gerek goruyorsun? Havaalanindan kalkan bir ucak degilsin ki kuleye ayriliyorum diye haber veriyorsun.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
sana cevap vermedim, bizim surusumuzu kapinin onundeki su birikintisinde pedal cevirmeyle es tutan sahisa cevap yazdim
O öyle demek istememiş sen yanlış anlamışsın da neyse. Yol bisikletiyle yüklü tur bisikletinin yaptığı kilometreyi karşılaştıran bir insandan daha fazlası beklenemez :) Kolay gelsin.

329428 dosyayı görüntüle
Senin “uzağın”da başkası için ısınma turu “üstad”

Üst ligde olduğunu düşünüyorsan biz fanilerin arasında zaman harcama, üzme datlı canını,
Öptüm kıps 😉
Ayrica buraya bisikleti birakiyorum diye yazmani da tuhaf buldum, birakmak istiyorsan birak. Neden bunu millete ilan etmeyi gerek goruyorsun? Havaalanindan kalkan bir ucak degilsin ki kuleye ayriliyorum diye haber veriyorsun.
Bide şahıs ne ya? Eşgal veriyor sanki 😂

Kusura bakmayın da gördüğüm kadarıyla sayın @SlowButProud öyle kötü niyetli ne bileyim alaycı vb bir şeyler dememiş ki. Sadece fikrini söylemiş; niye üstüne varıyorsunuz, gerek yok.

Geri