efeozata
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 728
- İsim
- Efe
(admin ağbi lütfen onayla
)
bu "başarımı" paylaşmak ve düşüncelerinizi almak istedim;
bisiklet kron xc 150, 29 jant dağ bisikleti
2 gün önce ilk aldığım gün 30km yapmıştım, pek yorulmayınca buna girişmeye karar verdim.
yolun 70%i düz gerisi bayırlı, giderken çok rüzgar vardı, 3 saat 35 dakika sürdü.
gelişte rüzgar genellikle dinmişti ama şansıma gelirken de karşıdan esti arada, geliş 3 saat sürdü.
her 15-20km'de bir 5-10 dakika mola verdim, ayrıca ilk 50km sonunda 25 dakika mola verdim geri dönüş öncesi.
yolun büyük bir kısmında hızı 20km saatin üzerinde tuttum.
toplamda 6 saat 35 dakika sürdü dinlenmeler dahil, 115km.
çektiğim sıkıntılar; lan bu tarz ağrı da varmış dediğim ağrıları yaşadım, elim kaskatı oldu, soğuk rüzgarda dondu resmen, eldiven ve gözlük yok
bacaklarımda acayip ağrılar hissettim, şimdiye kadar çekmediğim bir ağrı tipiydi. sanki kan dolaşımı olmuyor gibi bir ağrı. durup 5dk gerinince geçiyor. 
oturan kısmı zaten sormayın.
bir de yolda iki yol bisikletli arkadaşla karşılaştım, yorulduk biraz oturalım falan dediler de pek yorulduklarını sanmıyorum
10 dakika oturup sohbet ettik, ben bunlarla kapışırım diye düşünürken adamlar uçtu, ama uçmak ne uçmak, bildiğin kanatlandılar ben de yukarıya bakarak izledim.
yol süresince 3 litre civarı su içtim, havanın sıcak olmamasına rağmen. ama eve gelip sıcak suyun içine girdiğimde ohhh be yılmadık başardık mutluluğuyla 1 saat duş aldım. sıcak su baya iyi geliyor.
işte bu da böyle bir anımdı arkadaşlar
bu "başarımı" paylaşmak ve düşüncelerinizi almak istedim;
bisiklet kron xc 150, 29 jant dağ bisikleti
yolun 70%i düz gerisi bayırlı, giderken çok rüzgar vardı, 3 saat 35 dakika sürdü.
gelişte rüzgar genellikle dinmişti ama şansıma gelirken de karşıdan esti arada, geliş 3 saat sürdü.
her 15-20km'de bir 5-10 dakika mola verdim, ayrıca ilk 50km sonunda 25 dakika mola verdim geri dönüş öncesi.
yolun büyük bir kısmında hızı 20km saatin üzerinde tuttum.
toplamda 6 saat 35 dakika sürdü dinlenmeler dahil, 115km.
çektiğim sıkıntılar; lan bu tarz ağrı da varmış dediğim ağrıları yaşadım, elim kaskatı oldu, soğuk rüzgarda dondu resmen, eldiven ve gözlük yok
oturan kısmı zaten sormayın.
bir de yolda iki yol bisikletli arkadaşla karşılaştım, yorulduk biraz oturalım falan dediler de pek yorulduklarını sanmıyorum
yol süresince 3 litre civarı su içtim, havanın sıcak olmamasına rağmen. ama eve gelip sıcak suyun içine girdiğimde ohhh be yılmadık başardık mutluluğuyla 1 saat duş aldım. sıcak su baya iyi geliyor.
işte bu da böyle bir anımdı arkadaşlar