Scudo Sports

Bisikletforumdaki ihtiyar gençler kaç kişi?

Scudo
"Geçen köpeksolutan rampasinı çıkıyorum 1 . Vıtes tam yükle bi baktım yanımdan bir yol bisikleti geçiyor. Ulan öyle olmaz dedim attım iki ye kalktım ayağa bastım olimpos yol ayrımında yakaladım adam öyle bakakaldı." Şeklinde Karaambar kamyoncular derneği muhabbeti kanuları bekliyordum konu nerelere geldi:)

@ahmetbag
Kemer Akyarlar tüneli hafif rampadır. Tünele bir girdim son sürat, çıktığımda 96.9 gösteriordu sayaç acaba dedim başka bir boyuta mı geçtim?;)

Yaşlanmış,kocamış,elden ayaktan düşmüş kişinin bisikletle ne işi olur ki...
Her daim genç kalanlar diye olmalıydı başlık...
Zaten bizim yaşam enerjimiz(Dinamomuz) pedal çevirerek doluyor...;)

@atasoy
Samimiyetle ifade ediyorum, "Karaambar"a kadar bu olayı yaşadığınız zannettim :)

@Özgürpedal
önümüzdeki ay 50 yaşımı tamamlayacağım.
evde yol, hibrid ve dağ var. Ben sadece yol bisikletini kullanıyorum.
Fazla vaktim yok, antrene de değilim en uzun kullanımım 35 km falandır.
Daha çok binebilmeyi isterdim.

@Özcan.
Hocam bende stajyer kadrosundan girdim sıkıntı yok.:)

Yaş 35 yani gencecik delikanlıyım. Performans bilmem, ölçme değerlendirme işlerine yeni yeni sarıyorum. Bazen turcu olurum, bazen yolcu. Tek amacım var; bu bisiklete binince bir yerlere varmak. Nasıl vardığımı pek önemsemem. Giderim sadece. Profesyonel kampçı değilim, bir uyku tulumu, yeteri kadar su buldum mu her yerde yatarım. Mevsimi de pek önemsemem. Yeter ki kafam müsait olsun, zamanım olsun. Gerisi hava civa benim için.

@Mesut DOĞRU
O halde 10 sene sonraki halim diyeyim ben size. Selametle.
:)

@Bozkırlı
Sevgili Allah sağlıklı ve mutlu yıllar nasip etsin. Emin olun, insan için her yaşın kendine özel güzelliği var.
Hayat çeşitli bahaneler ile mutsuz olmaya değmeyecek kadar kısa. Her şeyden mutlu olun, mutlu kalın.
Hayat felsefem ve hayata dair formülüm bu.
Esen kalın.

Hemen her gün en az 40km çeviriyorum. Yazın bu rakam 70-80 lere kadar çıkıyor. Hatta geçen yaz iki defa 195 km çevirdim. Biri yol diğeri mtb ile. gençliğimde bir çok yarışa katıldım sonuçlar önemli değil. Uzun yıllar atletizm ve triatlon ile ilgilendim. Onlarca yarışa katıldım, ve şimdilerde şunu öğrendim ; bir şeyi zevk almak için yapmak en güzeli. Çevremdekilerin ne düşündüğü hiç önemli değil, ayıplayan da oluyor bu yaşta nedir bu diye, takdir eden de oluyor. Ama ben kendim için biniyorum, mutlu olduğum için biniyorum. Belli bir yaştan sonra hobi, insanın doktoru oluyor. Ne enteresandır ki, her gün sanki ilk defa binecekmişim gibi heyecanla çeviriyorum. 1992 den beri her yıl ortalama 10 ila 20 bin km çevirdiğim halde...Esen kalın, sağlıklı pedallamalar sizinle olsun...

Selamlar abilerime epeydir giremiyordum foruma . Buradaki 50 yaş üstü abiler nice 20 lere 30 lu yaşlara taş çıkartır diyor ve çekiliyorum:):):D

Oturmak güzel, kalkmak zordur. (Rampa çıkmak değil de inmek çok hoştur.)

• Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Geri