Scudo Sports

Bisikletforumdaki ihtiyar gençler kaç kişi?

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
306
Etrafta dolaşan bisikletçilerin, özellikle de yol bisikletçilerinin gençlerden oluştuğunu görüyorum, acaba bisikletforum üyesi 50 yaşın üzerinde olanlar kimler? Mesala ben 1961 doğumluyum ve tur bisikletçisi sayılırım, günübirlik rekorum 139 km.

Scudo
Eyvah,eyvah keşke açmasaydınız birazdan dolar buralar allah yardımcınız olsun. :)

Eğer 50 dahilse tam 50'yim ve günlük rekorum 127 km. Ayrıca hiç toprağa basmadan da 50 km yaptım...

En az 15-20 kez 100 km üzeri turum var.

Bu arada turlar dağ bisikletine takılmış 1,75 lastik ve katlanır bisikletler ile yapıldı.

Arazi de rekorum ise 60 km... Yine arazide hiç yere inmeden 35 km. yapmışlığım da vardır.

Kuyruk yağı yerim, 30 km pedal kesmeden giderim, kartepe, bebekyokuşunu tırmanırım, geride kalan kendi lastiğini yamar, aytekin erzanı severim. Bilin bakayım ben kimim.

bir ona veririm gazı, bir buna veririm gazı, abuk sabuk teşbihler yaparım, ortalık karıştırır seyre dururum, bilin bakayım ben kimin.

entel dantel konuşurum, kudreti yakın markaja alırım, ağır abi lafları ederim, muhakkak bir ilginçlik efendime söyleyim bir gıcıklık bulurum. Tanıdınız değilmi beni.

entelliğin dantelliğin bile bir liyakat eşiği var. hiçbir de da ki mi mı mu'yu ayrı yazmadan entellik dantellik pek koftiden oluyor yahu. hani onca malumatfuruşluk özentisinin ardında insan bir de okuma birikimi arıyor ama nafile. ne bileyim, okurken okurken göz alışır bütün o de'lar da'lar kendiliğinden ayrılır, ki'ler mi'ler yerini yurdunu bulur. hiç mi insafın yok bre, nedir hurufata bu zulüm, yazıktır günahtır.

şaka bir yana, bu imla meselesinin tek çözümü okuma alışkanlığının kazanılmasıdır. hakkaten de göz okudukça el doğru yazmaya alışır. zanaat öğrenmek gibidir okuryazarlık, ne kadar alıştırma yaparsan o kadar beceri kazanırsın. sennett imzalı zanaatkâr'ı okuyun, güzeldir, tavsiye ederim.

aç gözünü seyret tekrarı yok bunun
işimiz muhabbet efkarı yok bunun
arada bir dilimiz sürçer ise affola
tutmasını biliriz de kemiği yok bunun
niyetimiz kimseyi kırmak değildir
şurdakini buraya koymak değildir
arada bir zülfiyare dokunduk
tam yerine rast geldi manzara koyduk

indir.jpg

@mehmetsunu 30 km de neki! heyhat işte geldim yine :acpsnr:

@cahitakin bu mevzu daha evvel açılmıştı, 10 puan. İlgilenenler için tabi.

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@mehmetsunu

sayın mehmet sunu
senin konuşmaya hakkın bir kere yok
niye biliyormusun asla kürsü felan göremezsin sen ,kuyruk yağı yerim ama kürsüyüde görürüm ha senin işin dalga geçmek ise bak sana bir çift lafım
banlananlar listesine alınmadın niye biliyormusun seni severim
ama aynı zamanda kafanada çıkarım,seni bi güzel lafla tokatlarım
bu forumda yarışacak kaç adet baba yiğit var çıksın bakalım görelim
55 yaş üstü ,hodri meydan
alayının canına okurum,aytekine laf etme senin yakanı silker ona göre

peynir ekmek yemezler mehmet sunu
sana kaç kez dedim benim adımı verme diye ama sana söylediğim halde özelden sen hala benim adımı buraya
zikreder isen senide adam yerine koymam ,
sana ne dedik
özelden ,diğer konulara benim adımı zikretme dedim
ama sen zikrediyorsun
peki ülen sen kaşındın

vamııııııııııııııııııııııııııııııııı
burada 55 yaş üstü birinciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çıksın meydanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
onun adı kim

1- nedim güçlü
bisiklet foruma uğramaz niye
o bende saklı kalsın
2- mete taşkın
o da uğramaz
3- faik yağcı
o da gelmez
4- ali fuat fırıncı
o da gelmez
5- ismail ıltır
o da gelmez

bu adamları kim tanıyor
hiç kimse ,
bunlar 55 yaş üstündeki türkiyede amatör dalda en sıkı yol bisikletçileri türkiye genelinde
diğer sporcuları karıştırma onlar feridun tezbaşarandır
bilen bilir bu adamların neler neler yaptığını yarışmalarda çeşmede gran fondo marmarada
anlatırsam dilin uçuklar beş karış kalır

bak sana bir ağbi tavsiyesi
seni affettim
neden biliyormusun
çünki sen 200 km gittin
sen artık yarışma
gerek yok
ama bir çok 200 km borçlu olacaksın
iki seçeneğin var

1- yarışlarda kürsüye çıkacan
2- ya da 200 km çok yapacan

tercih senin

mehmet sunu iki tercihin var yandın sen...:komik::komik::komik::komik::komik::komik:

@mehmetsunu

ne diyon gardaş
afyonmu içtin

@mehmetsunu

tanıdık tabi mehmet sunu
sen hafta sonu 150 yap bu bir emirdir
çünki 160 yapacağım hade bakemmmmmmmmmmmmmmmm
konuşmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kadıköy Pedal

uyumaaaaaaaaaaaaaa
sunu
bu konuyu hortlattık