@Anonim Abi hava şuanda mükemmel kat kat giyinmekten nefret ederim. Üstümde ince ceketle çıktım sabah evden. Şuanda elimde taşımamak için zor tutuyorum kendimi. Aman nazar değmesin mükemmel olsun hava
Bende klima açmayalı 3 gün falan geçti kısa kollular şortlar falan tatil havası bana bu havalar . Yağış olsun hafiften havayı yumuşatsın sonrasını İzmirim tamamlar bozmaz hiç. Bayılıyorum bu havaya
@Anonim aman abi bu 3 ay 24 yılın en soğuğu olacakmış Türkiye için öyle duydum. İzmirin kuru soğuğunu düşününce güldüm. Ciddi olamazsınız İzmirin hiçbişeyi net gitmiyor bu 3 ay çok sıcak geçer kesin dedim.
@Anonim'ın bisikletini de deneme fırsatım oldu. Rengi canyon ve specialized'larda kullanılan grinin aynısı, bisikleti çok pahalı gösteriyor. Tur bisikleti olmasına rağmen üzerinde xt set var. Fakat mtb grupseti olmasının herhangi bir dezavantajı yok, 48t aynakol sayesinde yol bisikletleri kadar olmasa da yüksek hızlarda ilerlemek mümkün, yani bisikleti sürat sıkıntısı yok. Ön frende 203mm rotor dikkatimi çekti, şayet görevini gayet güzel yapıyor frenler güçlü. İlk defa xt grup set denedim, vitesleri 4'er küçültüp, 2'şer arttırma özelliği çok kullanışlı. Benim 27 vites altus setimde 2'şer küçülüp, 1'er artıyor. Ayrıca geçişler çok net ve geçiş süresi çok kısa. Satma abicim o bisikleti sonra pişman olursun...
@Onur YCL
Asla Fırfır yapmam, yapanı da sevmem, yapılan ortamda da bulunmam
Şaka bir yana bomba akşamdı. Çok eğlendim, iyi muhabbet oldu, langırt süperdi. Paslanmışım Pedalladım da Daha ne isterim